maanantai 10. heinäkuuta 2017

Missä me mennään? Vai mennäänkö edes missään?


Postaustahti on ollut kuluvana vuonna kovin hidas, mikä tosin johtuu siitä että ollaan oltu ihan kotihiiriä koko kulunut vuosi. 

Ollaan totuteltu Hipun kanssa uuteen kotiimme, joka alkaa hiljakseen jo ihan oikeesti tuntua kodilta, näin lähes puolentoista kuukauden asumisen jälkeen. En itse enää herää jokaiseen rasahdukseen rappukäytävästä (vaikka se paikallislehden ilmaisnumero torstaina aamuyöstä tullessaan mut aina säikäyttääkin) ja muutenkin on uni alkanut maistumaan ja muistan jo lähestulkoon missä mikäkin tavara sijaitsee. Ihan hyvä saavutus siihen nähden, että asutaan kuitenkin yksiössä, jossa ei kuvittelisi loputtomiin sitä tilaa olevan. 
Juhannuksena Hippu oli lomailemassa isäni luona keskiviikosta sunnuntaihin, mun ollessa kaveriporukan kanssa juhlimassa Raumanmeren Juhannuksessa. Elämäni ekat, mutta ei varmasti viimeiset festarit, oli ihan mieletöntä! Varsinkin Antti Tuiskun näkeminen vihdoin livenä oli koko pitkän viikonlopun kohokohtia.
Takaisin kotiin Hippu saapui tavoilleen uskollisena nyrpeenä, se kun aina ottaa itteensä kun sen kehtaan päivää pidemmäksi aikaa jättää jonkun muun huollettavaksi. Pari päivää meni ennenkuin se alkoi taas hymyillä mulle ja katsoa päin :D ^
Oli kuulemma ollut tosi kiltisti isäni luona, mikä oli kiva kuulla. Vaikka se onkin sille tuttu paikka, niin aina sitä vähän miettii että alkaako se "höykyttää" muita lauman koiria, kun Hippu kerran on aika vahva luonteeltaan, sellanen "päällikkö" ja ei kuitenkaan enää elä ns. laumassa vakituisesti, vaan kahdestaan mun kanssa. 
Hän on ihan normaali tapaus... :D 
Eilen pistin vihdoin haisemaan ja otin härkää sarvista ja ilmoitin Hipun pienten pohdiskelujen ja järjestelykysymysten selvittelyn jälkeen borzoiklubin erkkariin turistiluokkaan. Ihan hilkulla oli että olis jäänyt ilmottamatta, mutta sinne se ilmo kuitenkin sitte matkasi menemään. 

Erkkari on 6.8 Helsingissä, Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa. Ihan parasta päästä pitkästä aikaa taas tekemään Hipun kanssa sitä mitä me parhaiten osataan, sekä näkemään kaikkia ihania tuttuja, joita en ole aikoihin tavannut! Viimeksi olen ylipäätään erkkarissa ollut 2012 Merrin kanssa pikkupentuluokassa. Kyllä aika vaan lentää.
Mukaan seuraksi ja hovikuljettajaksi jotenkin ihmeen kaupalla onnistuin maanittelemaan tän edellisessä postauksessa mainitun "spesiaalin henkilön", joka tunnetaan nimellä Topi, ja josta aletaan nyt kouluttaa toimivaa kepoa. Saattaa vaatia pitkää pinnaa ja useita toistoja, mut eiköhän siitä vähintään kelvollinen tule. Kyseinen henkilöhän suhtautuu tällä hetkellä hyvin skeptisesti koiranäyttelyihin (vaikka koirista ja varsinkin Hipusta kovasti pitääkin), eikä asiaa varsinaisesti auttanut että hän meni katsomaan Netflixistä elokuvan Best In Show, joka siis parodioi koiranäyttelyitä ja varsinkin meitä kyseisen lajin harrastajia :D Kovalla vaivalla oon yrittänyt selittää, että ei se nyt ihan sellasta touhua kuitenkaan ole. Mutta alku se nyt on sekin, että olen onnistunut Topin houkuttelemaan edes tuolle reissulle mukaan. Nyt vaan toivotaan että herran mielipide edes vähän muuttuisi toivottuun suuntaan erkkarin myötä. Vaikken toki kiistä etteikö koiranäyttelyt niistä mitään ymmärtämättömälle näyttäiskin ihan kaistapäitten touhulta. Siltä se itsestäkin välillä tuntuu kun lähtee oikeen ajtuksella miettimään sitä mitä siellä tehdään.
Mutta jokainen tekee sitä mistä pitää! 
Muita suunnitelmia meillä ei nyt millään rintamalla olekkaan. Nautitaan kesästä ja koitetaan jotenkin päästä edes pariin mätsäriinkin. Hipun rekkari on tosin muuttohärdellien keskellä päässyt katoamaan teille tietämättömille ja se pitäis nyt jostain löytää erkkariin mennessä. 

Toivotaan paljon hyviä kesäkelejä, niitä ei nyt mitään ihan liikaa ole tässä ehtinyt olemaan. Vaikka tosin tällä hetkellä tätä postausta näpyttelenkin hyvin onnellisena parvekkeella lämmöstä nauttien. Juhannuksena olis voinut olla jotain samallaista, oli meinaan vähän hanurista viimisenä festaripäivänä käydä katsomassa Scooterin keikka puolenyön aikaan kaatosateessa hytisten. 
Hyvää kesän jatkoa, me palataan taas astialle kun muka joskus jotain ilmenee. Ja eiköhän ilmene ainakin sitten viimeistään erkkarin tiimoilta ja Hippu pitäisi myös viedä eläinlääkäriin kontrolliverikokeisiin epilepsialääkityksen puolesta, joka on nyt ollut päällä about puoli vuotta. Joten enköhän myös sen reissun
kuulumiset tänne rustaile.
Hippu pääsi "apulaiseksi" kun viikko sitten siivottiin Topin kuorma-auton hyttiä. On siis työkseen ajoneuvoyhdistelmänkuljettaja. Toivottavasti meni oikein :DMerriakin kävi tapaamassa viime viikolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti