Hasja


Virallinen nimi: Vilpertin Hasja
Rotu: Venäjänvinttikoira
Isä: FI MVA yegorov middsummer night
Emä: FI MVA VMM-10 VMM-11 Rajalinjan Chudesnaja
Syntynyt: 26.03.2009
Kasvattaja: Päivikki Lindberg, Viinijärvi


Hasja onkin sitten Hipun vastakohta niin ulkoisesti kuin sisäisestikkin. Hasja on tuollainen rento kattilapää joka ei kanna huolta huomisesta. Menoa ei haittaa kaksi amputoitua varvasta joista toinen on amputoitu jopa kaksi kertaa, sekä kaksi hammastakin uupuu. Jostain Hasja silti tuon elämäniloisen asenteensa repii.
Hasja on ollut kerran virallisessa näyttelyssä saaden täysin ymmärrettävästi H:n ja kerran on pyörähdetty SBK:n erkkarissa turistiluokassa ollen TUR2.

Omaa porukkaa ihan täysillä rakastava, joskus tuntuu että jopa liikaa. Ihan mielettömän kova pusuttelemaan ja ikävänä tapana sillä on hyppiä päin kun oikein innostuu, jos vaikka väliä näkemisestä on ollut vähän enemmän. Hiljainen ja huomaamaton kaveri, kunhan ei naapurin koirat ole pihalla ;)

Hasja asuu isäni luona omakotitalossa ja sen kanssa ei oikein mitään harrastella kun sillä ei juurikaan mielenkiintoa mihinkään ole, ja itse olen meidän perheen ainoa joka tällä hetkellä koirailee, eikä minulla luonnollisesti rahkeet/aika riitä kaikkien kanssa harrasteluun.
Maastotreeneissä Hasja on kerran tai pari käynyt pari vuotta sitten ja siitä hommasta tuo otus kyllä tykkäsi, mitä nyt "hiukan" veti mutkia suoriksi. Kuitenkin amputoitujen varpaiden takia ei ihan hirveästi uskalla tapaturma-altista kattilapäätä viedä vieheelle, ettei riko itseään enää yhtään enempää.

Näyttelytulokset
TyyppiLaatuarvosteluSijoitusPU/PNMuut merkinnätPaikka ja aikaTuomari
RyhmänäyttelyJUN-HKaarina 6.3.2010ERIKSSON NICKLAS