MilliVirallinen nimi: Buffing Fair Lady Sofie
Rotu: Schapendoes
Isä: FIN MVA BOISTEROUS RAINYMAN RAP
Emä: C.I.B FIN MVA SE MVA EE MVA NO MVA NOV-01 AMELIE-SOFIE V.H. ROLLECATERDEEL
Syntynyt: 4.6.2004
Kasvattaja: Paula Lehdistö


Milli on meidän perheen mummokoira joka viettelee hyvin ansaittuja eläkepäiviään isälläni. Mittariin tulee tänä vuonna (2015) jo yksitoista vuotta, joten kovin ymmärettävää lienee että ei Milliä enää millään harrasteilla juurikaan rasiteta. Tykkää kyllä edelleen ihan ylikaiken ottaa kotipihatokoa kun välillä sitä mielenvirkistykseksi kevyesti treenaillaan kun isäni luona vierailen.

Viitisen vuotta sitten viimeisen starttinsa agilityn saralla startannut, sijoittuen perusradalla ja hyppärillä molemmilla toiseksi. Puikoissa ollut pikkusiskoni. Vuonna 2010 myös voittanut siskoni ohjauksessa Nuorten agilityn SM-pronssia voittaen karsintaradan, joten ei ihan turha kaveri Millikään ole. Itsekkin Millin kanssa epiksissä kisannut aikoinani ja en ole ihan varma onko tuo alla olevissa koetuloksissa näkyvä vuonna 2008 ollut startti startattu minun kanssani? Treenattu ollaan aikoinaan myös Millin kanssa yhdessä, niin omatoimisesti kuin ryhmässä (Nuorten agilityn SM- valmennusryhmä).

Millillä on terveys vielä oikeastaan erittäin hyvällä mallilla joten sen osalta on toivoa paljonkin että vuosia on jäljellä vielä jonkun verran.
Milli on todella kiintynyt omiin ihmisiin ja vieraisiinkin kun tottuu niin ottaa kyllä heidätkin heti omakseen. Kiintymyksen ainut haitta on kauan sitten ilmennyt eroahdistus.
Vielä aktiviinen ja valmis tekemään, tykkää ruoasta ihan ylikaiken ja rapsutukset on myös aika in. Hieno koira joka pärjää hyvin tämän meidän vinttipimee-lauman kanssa, vaikka on "nuoruusvuotensa" elänyt colliekavereiden kanssa.

Koe- ja näyttelytulokset


Agility
LajiTarkenneTulosLisämerkinnätSijoitusPist.Paikka ja aikaTuomari
AGIHyppyratamidi-1 E2.5,00Rauma 18.9.2010LUOMALA HENRI
AGIPerusratamidi-1 EH2.10,00Rauma 18.9.2010LUOMALA HENRI
AGIPerusratamidi-1 ELUVA1.-11,30Tampere 4.9.2010JALONEN KARI
AGIPerusratamaxi-1 H9.25,31Rauma 7.6.2008WALA KATI