Kissat


Nimi: Nella
Rotu: Kotikissa
Syntynyt: 21.12.2013
Rekisterissä: Ei
Omistaja: Jenni Veijalainen

Leikkisä nuori kissatyttö joka juttelee paljon, haluaa osallistua kaikkeen ja on välillä turhanikin utelias. Leikkisä ja eloisa persoona joka välillä saa omistajansa hulluuden partaalle joskus vähemmän fiksuilla aktiviteeteillaan.
On sisäkissa joka pääsee valjaissa ulkoilemaan taloyhtiön pihalla ja ilona lasitettu parveke josta voi katsella maailman menoa.

//

Nimi: Lilli
Rotu: Kotikissa
Syntynyt: 25.9.2015
Rekisterissä: Ei (tarkoitus rekisteröidä Suomen Kissaliitton mikrosirurekisteriin kunhan saadaan sirutettua)
Omistaja: Jenni Veijalainen
28.5.2016 meille kodinvaihtajana tullut puolipitkäkarvainen kissatyttö, jonka mielestä parasta maailmassa on syliin pääseminen ja silitykset. Kova leikkimään, leikkii mielellään niin yksin kuin Nellankin kanssa. Helppo käsitellä ja kaikin tavoin todella kiltti muutenkin. Sopeutui meille asumaan uskomattoman nopeasti kunnioittaen samalla hienosti jo täällä asuvia nelijalkaisia. 
Kerran käyty ulkona valjaissa, näyttää tosin siltä ettei se Lillistä ole mitenkään paras aktiviteetti maailmassa, tai sitten se on vielä tottumuksen puute. 
Tosi kova tyttö kehräämään ja puskemaan, aina välillä herään siihen kun se tulee puskemaan mua naamaan ja tuntuu että kohta on koko kissan pää omassa suussa. 
Rauhallinen ja tasapainoinen, ei hötkyile turhia toisin kuin temperamenttisempi "isosiskonsa" Nella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti