lauantai 30. heinäkuuta 2016

Kuvasade



Sain tänään lainaksi ehkä mun lempiesineen maailmassa. Äitin järjestelmäkameran. Rakastan kuvien ottamista, mutta valitettavasti saan tehdä sitä lähinnä vaan Iphone 4s:n kameralla ja se varmasti näkyy kilometrien päähän, mutta pakko se on tyytyä siihen mitä on eikä valittaa. Ainakaan paljoa. Mulla oli joskus aikoinaan pieni digipokkari, mutta se pääsi hajoomaan silloisen viisitoistavuotiaan Jennin käsissä. Enkä tiedä saisko sillä yhtään kännykän kameralla saatavia kuvia parempia, sen verran vanha peruna sekin pokkari jo olisi. 
Mutta nyt sain sitten ees pieneksi hetkeksi lainaan järkkärin, koska aattelin mennä huomenna Pori KV:hen turistiksi ja kuvaamaan borzoikehät. Luonnollisesti oon ottanut jo ilon irti tosta vempeleestä, kissoja kuvailin hetken aikaa ja Hipunkin ehdin jo raahaamaan pihalle kuvien toivossa ja niitäkin sitten pari kelvollista sain aikaan. 

Kuvat ei välttämättä oo mitään niitä maailman hienoimpia (Nella pelkäsi kameran raksutusta, Lilliä kiinnosti liikaa ja Hippu ei tiennyt mitä varten sillä on korvat), mutta tuli niistä nyt pikaistuksissaan otetuiksi kuviksi ihan kivoja. Lisäksi jouduin korjailemaan valotuksia ja värejä MacBookin omalla kuvanmuokkausohjelmalla (vai mikälie onkaan), kun normaalisti käytössä oleva Picmonkey päätti olla tyhmä ja kieltäytyä tallentamasta kuvia.
Yritän ehtiä ottaamaan vielä miljoona lisää ennen kameran palauttamista, ellei äiti välttämättä halua jättää kameraa mulle ylläpidettäväksi. Mulla ois sille ihan hiiiiiiiiiiirven paljon käyttöä. Vinkvink. 









Näyttää kun oltais muuttamassa kun matot puuttuu ja pahvilaatikkoja pyörii lattioilla, mutta matot on vaan pesussa ja kissat ihastui pahvilaatikkoon ikihyviksi.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti