torstai 6. marraskuuta 2014

Höpöttelyä

Whii, talvi tuli! 
Käytiin Hipun kanssa tänään iltapäivällä lenkin yhteydessä Musti&Mirri:ssä, sekä Taikatassussa haalimassa mukaan jos jonkun näköstä namia niin koiralle kuin kissallekkin. Matkan aikana alkoi sadella hissukseen lunta ja oi vitsit, oon iloinen :D Suunniteltiin Ronin kanssa jo että pitääkö pakata elukat autoon ja muuttaa lappiin että sais talveksi sitä lunta. Toivottavasti tänä talvena sitä lunta olis, eikä mentäis viime vuoden tapaan, eli lähes kokonaan ilman lunta.

Puistossa on taas käyty pari kertaa Hipun kanssa meidän vakiporukalla, eli allekirjoittanut, allekirjoittaneen koira sekä Pinja ja Pantse. Nyt vaan voi olla että aletaan hiljentymään puistoilun osalta, olen viime aikoina tehnyt jäätymiskuolemaa palatessani kotiin. Mutta pääasiahan on että koirat nauttii ja pääsevät leikkimään keskenään.


Nella selviytyi hyvin leikkauksen jälkeisestä ajasta ja tänään käytiin eläinlääkärissä pikavisiitillä ottamassa tikit pois. Nyt näin ominkin silmin miten kultaisesti Nella käyttäytyi toimenpiteen ajan. Tuhisi ja nuuski vaan kun ell ne tikit nopeesti saksilla otti pois. Siisti haava on edelleen eikä yhtään tikkiä oltukkaan nypätty omatoimisesti pois vaikka olin pari viikkoa siinä luulossa että Nella sen yhden tikin olis itse irti nypännyt mutta ei kai sitten :DTassu


Kokeiltiin myös tälläistä hassun hauskaa juttua Nellan kanssa : http://nyt.fi/a1305891825534
Eli lyhyesti: Verkossa on viime viikkoina jaettu kuvia ja videoita kissojen omistajista, jotka piirtävät tai rajaavat asumuksensa lattiaan ympyrän. Välineenä on käytetty niin sähköjohtoa, teippiä kuin muovisia pikku-ukkojakin.
Teoriana on, että ohikulkeva kissa ei voi vastustaa tällaista ympyrää, vaan sen on suorastaan pakko vallata se omaan käyttöönsä: "Tämä ympyrä on minun!"

Ja niinhän se vaan toimi! Hipun hihnasta tein ympyrän lattialle ja Nella mennä puksutti makaamaan keskelle ympyrää :D Täytyy kyllä sanoa että en ymmärrä sitten yhtään tuota kissojen sielunelämää. Jokin siinä ympyrässä kiinnosti. Keskustelupalstoilta lukeneena monet monet muut kissat ovat tähän samaan menneet. Just.


Huomenna otetaan rintamasuunta kohti Jyväskylää johon olis tarkoitus mennä tekemään vuoden viimeinen kehävisiitti Jyväskylä KV:hen ja jäädä sitten odottelemaan ensi vuoden näyttelyitä. Kehään menossa Hippu, kuten jo aiemmin olen kertonutkin. FCI 10 on lauantaina, eli huominen menee ajellessa ja hotellissa sluibaillen. Saattaapi olla että eksyn johonkin vaateostoksillekkin.... 
Täällä nyt yritän parhaani mukaan pakkailla ja puunata koiraa, aina vaan jotenkin väliin tulee jotain muka kiinnostavampaa, kuten blogin päivittely... Puunata tuon valkoisen karvapuuhkan saa kyllä vielä pariin otteeseen ennen lauantaita, sillä kyllä me jokin kurainen ja märkä paikka vielä löydetään jossa voi sutata. 
Häiriötekijänä pakkaamisen osalta toimii myös tuo kissa, alempana kuvamateriaalia. Noh, ainakin tärkeimmät tavarat, eli koiran tavarat, on pakattuna jo. Enää tarvitsisi jaksaa kattoa omat kledjut sun muut tavarat valmiiksi. Ja patistaa kennelpoikaa tekemään saman.
Peukutelkaa meille! Borzoita on ilmottuna 35, tuomarina Erica Bakker-van De Woestijne, Alankomaista.

Pikku pakkausapulainen

... :D No comments.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti