keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Iltapäiväkerholainen

Meillä oli Pantse iltapäiväkerhoilemassa lauantaina kun Pinja oli lapsenvahtina samassa talossa. Pantse saapui meille vähän ennen kuutta illalla ja viihtyi kymmeneen. 
Meillä kävi nyt siis eka vieraileva tähti ikinä ja vähän kuumottelin Hippua että mitä se tykkää kun sen reviirille tulee laumaan kuulumaton kaveri, paikka se Pantsesta ihan sairaasti tykkääkin. Ja niinpä tykkäsi nytkin. Ei pistänyt yhtään pahakseen kun bestiksen ja poikaystävän virkaa toimittava Pantse saapui ja sain ihan itsekseni pelätä että mitä hajoaa kun ryssänpuolikkaat eivät oikein sisäistäneet että tässä yksiössä ei mahdu oikein mitään rallituksia vetämään.
Käytiin lenkillä ja puuhasteltiin muuten vain, hyvä kun tuo superkaksikko ei lusikassa nukkuneet keskellä olohuoneen lattiaa... :D
Nella otti vähän lämpöä vieraasta koirasta vaikka ei siltikään osannut pitää turvaväliä Pantseen vaan luikerteli perässä ympäri kämppää ja aina Pantsen kiinnittäessä huomiota Nellaan, tuli ikävä sähinä. Lopulta Nellan vähäisenkin mielenterveyden säästämiseksi heivasin sen vessaan missä sai olla ihan rauhassa.
Pantse on outo borzoi, ei kissakokenut, mutta silti Hippu kiinnostu huomattavasti kissaa enemmän. Toisaalta ihan hyvä niin.

Pinja myös onnistui hankkimaan jonkin kurkkutaudin lapsenvahtivuorollaan itselleen, joten tarjosin eilen auttavaa kättäni ja käytiin Hipun kanssa hakemassa Pantse mukaan lenkille. Samalla kahviteltiin ja olin niin ylpeä mun pikkuisesta Hippulastani kun se osasi Pinjan luokse rauhoittua niin hyvin, vaikka sielläkin oltiin ensikertaa. Tosin Pantsen pehmoleluja ja herkkuja se kävi varastelemassa itselleen.
Hippu ei myöskään ole ikinä välittänyt tuon taivaallista vinkuleluista, vaan on lähinnä kammoksunut niitä, mutta varsinkin Pantsen vinkupöllö oli kiva. Ehkä nyt tiedän mitä Hippuli saa joululahjaksi. 
Käytiin kaksikon kanssa lajon koirapuistossa päästelemässä höyryjä. 
Kylmään meinasin taas kuolla vaikka pitkälti liikkeellä oltiin koko ajan mutta minkäs teet.

Pinja myös lahjoitti meille uuden kaulapannan! Jee! Kiitoskiitoskiitos. Eilen oli ihan kiva päivä :)Meidän uusi panta!

3 kommenttia:

 1. Ompas suloisia koiria :3 nyt mä muuten kysyn sulta kun tulin tähän sun blogiin kattomaan, että miten omaan blogihin sais tuon Lukijat jutun tonne omalle sivulle, ku mää en oikee tiedä mistä sen sais :D Toivottavasti ymmärsit :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän karvanaamat kiittää! :)

   Mulla nuo lukijat on muistaakseni aina vaan näkyneet tuolla laidassa, enkä oo niitä sinne mitenkään erikseen pistänyt. Nopeesti kun kävin asetuksista kattomassa niin tuolta ulkoasusta saattais saada ne näkyville laitettua jos et vielä ole kokeillut?

   Poista
  2. Pitää kokeilla. kiitos avusta :)

   Poista