maanantai 10. marraskuuta 2014

Jyväskylä KV

Perjantai ja lauantai hurahtikin kivasti ajellessa väliä edestakaisin Raumalta Jyväskylään, syöden, hotellissa chillaillen, lenkkeillen, näytelmöiden ja shoppaillen.

Lähdettiin perjantaina yhdeksän jälkeen aamulla ajelemaan kohti Jyväskylää Hipun ja Ronin kanssa. Kissavahdiksi sain ilman mitään suostutteluita pikkusiskoni. 
Ajomatkaa oli nelisen tuntia ja vähän ennen Tamperetta osui kivasti kohdalle järjetön lumimyräkkä. Muutaman kilometrin matkalla nähtiin lähemmäs kymmenen kolaripaikkaa/ojaan ajanutta rekkaa, sekä poliiseja ja palomiehiä roudaamassa liikenettä. 
Pysättiin Pirkkalan ABC:llä, juurikin lumimyräkän takia, koska Ronia ei huvittanut ajaa siinä kelissä koska joku lumisokeus? En itse tarkemmin tiedä, onneksi mulla ei ole ajokorttia :D 
Pirkkalassa saatiin kahlata koiraparkille melkein polveen asti yltävässä lumessa jotta Hippu pääsi juoksemaan parkkiin itsekseen. Noh, Hippu nautti silminnähden kun sai puksuttaa lumessa, vaikka me Ronin kanssa täristiin portilla ja varsinkin minä itse näytin ihan lumiukolta kun kaikki lumi jäi kiinni pipoon ja takin huppuun.

Lumihörhö

Pirkkalasta matka jatkui aina Jyväskylään asti mistä oltiin varattu Sokos Hotel Alexandrasta huone, joka onneksi saatiin ennen "virallista" huoneenluovutusaikaa, joka oli kello 15, itse oltiin paikalla jo kahden aikaan.
Kannettiin kamat huoneeseen ja hetken hengailtiin huoneessa odottelemassa että Hippu rauhoittuu ja sen jälkeen lähdettiin Foorumiin pyörimään. Käytiin shoppaamassa lähinnä Ronille uusia vaatteita ja isänpäivälahjat.
Kun palattiin hotellille käytiin syömässä hotellin ravintolassa ehkä parhaat grillipihvit ikinä ja palattiin huoneeseen jossa loppuilta kului telkkaria kattellen ja koiraa puunaillen.



Aamupalan jälkeen ehdittiin vielä kiskaisemaan pienet nokkaunet ennen kuin alettiin tekemään lähtöä näyttelypaikalle. Borzoikehä oli arvoitu alkamaan 12:30, paikalla oltiin joskus puoli yhdentoista jälkeen. Olisimpa tiennyt kuinka pitkä päivä tulisi.
Meidän halli ei ollut niin ahdas kuin edellisinä vuosina samassa näyttelyssä mutta ei tämänkään paikan väljyyden suhteen voinut keulia. Hippu meinasi pariin otteeseen polttaa hihansa kun käytiin käppäilemässä. 
Borzoita oli ilmoitettu 35, olisko kolme ollut poissa. Ennen borzoita ollut irliskehä venähti pitkäksi ja me päästiin kehään vasta kolmen aikaan iltapäivällä. Ehdinpä ainakin kirjaamaan luetteloon urosten tulokset, sekä narttujen tulokset ennen valioita.

Hippu esiinty tuttuun tapaan hyvin, antoi pidellä ja liikkui nätisti eikä tällä kertaa liikeessä meinannut lähteä mopo keulimaan, vaan liikuttiin yhteisymmärryksessä. Tuomari sijoitti koiria jotka eivät yleensä niinkään ole pärjänneet, mutta omasta mielestäni se on ihan hyvä ettei aina ne samat naamat pärjää. 
Hippu sai ERI:n ja siihen taas jäätiin. Saatiin perin outo arvostelu jos sitä vertaa Hipun edellisiin arvosteluihin jotka ovat olleet kovin yhdenmukaiset kautta aikojen. Mutta ERI on ERI ja siihen ollaan tyytyväisiä. 
Nyt jäädään odottelemaan ensi vuoden näyttelyitä niin Hipun kuin Merrin osalta ja katsotaan mitä vuosi 2015 tuo tullessaan.

Roni kuvasi, parempaa ei ole :D

"5y strong bitch. Feminine. Good head. Eyes a bit round. Correct mouth. Enough neck. Topline a bit ?. Good angulations. Enough lenght of legs. Good bone. Coat ok. Moves with short steps."

Eniten arvostelussa jäi ihmetyttämään maininta liikkeistä joita on kautta aikoin kehuttu, mutta tämä on nyt tämän tuomarin mielipide ja me tyydytään siihen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti