maanantai 22. syyskuuta 2014

Kauppi kekrit 21.9

Eilen lähdettiin ajelemaan yhdeksän korvilla aamulla Tampereelle ryhmänäyttelyyn. Kehäilemään lähti Hippu ja muuten vaan mukaan mun ja Ronin lisäksi lähti Pinja ja paras ystäväni Linda.
Häkin jouduin vastentahtoisesti dumppaamaan Lindalle koska muuten ei olis kaikki mahtuneet autoon. Jotenkin mulle näyttelyssä käyminen ilman häkkiä on jotenkin puuduttavaa ja ärsyttävää vaikka Hippu osaakin käyttäytyä mallikelpoisesti.
Matkalla pysähdyttiin kiskokabinetilla kahville ja kävin vähän nostalgiafiilistelemässä Hipun kanssa huoltsikan takana olevalla hiekkatiellä. Samalla tiellä me Hipun kanssa viitisen vuotta sitten käpsyteltiin kun oltiin ensimmäistä kertaa matkalla kotiin ja toinen jännitti niin kovasti ja oli niin pieni. Nyt siitä on jo vuosien mittaan kasvanut iso ja reipas borzoityttö.Tampereelle saavuttiin kello hyvissä ajoin. Borzoiden kehä oli arvioitu alkamaan 12:30, ennen borzoita oli irlanninsusikoiria 51, joiden kehä venähti puolisen tuntia liian pitkäksi ja tämän jälkeen tuomarisetä päätti hilpasta vielä kahville....
Borzoita oli ilmottuna 33, valionarttuja oli viisi. Ehdittiin hyvin ennen kehä treenailla ja ihan vain hengailla.
Linda oli elämänsä ensimmäisessä koiranäyttelyssä ja innostui touhusta kovasti. Ilmoitti jo lähtevänsä useamminkin mukaan. Ehkä saan sen joskus houkuteltua sen oman papillonpennun kanssa kehänauhojen sisäpuolelle joskus. Ehkä.
Tuomarina oli Björn Fritz Saksasta. Hippu esiintyi aivan uskomattoman upeasti! Pönötti hienosti paikallaan eikä kertaakaan tarvinnut korjailla asentoa! Liikkeessä meinasi vähän alkaa viiraamaan, sen verran reippaita spurtteja otti mutta pääasiahan on että sillä on kivaa. Antoi hienosti tuomarin pidellä.
Hippu sai ERI:n jota lähdettiin hakemaankin, kilpailuluokassa ei sijoituttu. Syynä kapea alaleuka joka nyt on tiedossa. Saksalaiset tuomarithan ilmeisesti ovat aika tarkkoja purennasta ja hammaspuutoksista (tosin hammaspuutoksia meillä ei ainakaan tietääkseni ole) joten ERI oli meille enemmän kuin hyvä ja kertoi sen että tuomari piti Hippua muuten niin hyvänä rotunsa edustajana että halusi meidät silti sillä ERI:llä palkita. Huippua. Olen tosi tyytyväinen. Tältä fiilikseltä on ihan jees lähteä jatkoa suunnitelemaan, eikä ainakaan tällä kerralla joudutti ell:in telttaan :D!

Paluumatkalla pysähdyttiin vielä pitsalle, muun matkan oli hiljaista ja väsynyttä sakkia auto pullollaan. Huippu reissu, ihan mahti matkaseura ja ennen kaikkea aivan huippu koira! Kiitos mukana olleille!

FI CH Vilpertin Hizer VAL ERI

" 5 years old typical bitch. Lower canine far too narrow, correct neck & body length. Balanced angulation. Excellent coat. Moves very well all over"
Björn Friz, Saksa
Muutoin huippupäviä päättyi omalta osaltani viime yönä päivystykseen ja tippaan kiitos kovan migreenikohtauksen ja sen että ottamani lääkkeet eivät pelittäneet. Luojan kiitos migreeni osasi odottaa itseään näyttelyä seuranneelle yölle edes, jos jotain hyvää tästä haetaan...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti