keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

We are back!

Oikein ihanaa heinäkuun alkua blogikansa! Ei voi lämpimillä kesäkeleillä ainakaan keulia täällä Rauman suunnalla, tiedä sitten minkälaiset ilmat muualla on. Tosin jos muistan lukeneeni oikein että viikonloppuna pitäis lämpöä tulla tännekkin suunnalle. Toivossa on hyvä elää.

Tänne ei kuulu mitään sen kummempia, ei olla koirien kanssa oltu taaskaan missään. Juhannus meni viileissä merkeissä, juhannuspäivää käytiin Hipun kanssa viettämässä peltorallin merkeissä. Muuten vaan oltiin ja ihmeteltiin koko jussi- mitä nyt me Ronin kanssa käytiin anoppilassa grillaamassa.Muutoin ollaankin sitten kuten sanoin vaan oltu, lenkkeilty, oltu ja vielä kerran lenkkeilty. Ilmoista johtuen ei ole ollut motivaatiota oikein mihinkään. Hipulla alkoi juoksut päälle viikko sitten ja nyt kärvistellään sen aikaa että ne loppuu jotta päästäis taas koirapuistoon riehumaan. 

Viime viikonloppuna kävin Pori KV:ssa suorittamassa kaksi kehätoimitsijaharjottelua pois alta. Näyttely järjestettiin tosin Nakkilassa mutta kulki silti vanhalla tutulla Pori KV- nimellä. Harjottelemaan lähdettiin (yllätysyllätys) yhdessä Pinjan kanssa. Lauantaina kehiksille oli priiffi 9:15, nyppi itseäni huolella kun oma kehä pyörähti käyntiin vasta 10:30. Noh, olipa ainakin hyvää aikaa täytellä oma kehisvihko kuntoon huolella. 
Lauantaina olin tosiaan pyörittämässä kehässä jossa tuomarina toimi Markku Kipinä. Todella mukava ja hauska mies. Olin kolmantena kehiksenä mutta ei kyllä tekeminen jäänyt yhtään vähemmälle, pääsin niin pyörittämään kuin kirjoittamaan. Olin aivan kauhusta jäykkänä kun kirjottava kehis kysyi haluaisinko kirjottaa parit arvostelut enkä sitten "uskaltanut" kieltäytyä. Suhteellisen mallikkaasti siitäkin selvisin, käsi vain vähän alkoi kramppaamaan ja pelkäsin tuomarin menettävän hermonsa kun mulla oli hieman hitaampi kirjotustahti mitä oikeella kirjottavalla. 
Lauantain harjottelusta sain kiitettävän! Jee ja jautsibuu!
Sunnuntaina lähdettiin jo puoli kasin aikaan Nakkilaan päin, olin niin koomassa ettei tosikaan. Jälleen kolmantena kehiksenä ja Marija Kavcicin kehässä. Ihan supersiistiä tästä teki se, että kyseisen tuomarin kehässä oli borzoit ja teinkin heti aamulla selväksi että mä haluan pyörittää venakot :D Oli älyttömän kiinnostavaa kuunnella arvosteluita ja yrittää katsoa tuomarin silmin koiria. 
Sunnuntain harjottelusta sain hyvän. 
Eli kiva viikonloppu, raskas viikonloppu, opettavainen viikonloppu, antoisa viikonloppu. Kotiin oli kiva tulla sunnuntai-iltana ja nukahtaa suurinpiirtein eteisen lattialle. Ok, pääsin mä sänkyyn asti.

Huipputehokas kehätoimitsija Jenni työssään

Suunnitelmissa siintää elokuun maailman voittaja, johon oltaisiin mahdollisesti Pinjan ja Pantsen kanssa lähdössä, mikäli Pinja saa pidettyä ajatuksensa aiheesta kasassa eikä ala panikoimaan ;) Odotan jo kuin kuuta nousevaa.
Muutoin suunnitelmalistalla on valkeakosken näyttely viikko mailmanvoittajan jälkeen, sinne olis tarkoitus ilmoittaa Hippu. En oikein itekkään varmaan tiedä mihin sitä ollaan ryhtymässä mutta noh, katsotaan saako tuo vammavalio vielä itselleen jotain hylättyä parempaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti