tiistai 29. heinäkuuta 2014

Jos vielä tulee kuumempaa ilmaa, me kaikki luultavasti kuollaan

Elellään taas niitä aikoja kun ulkona on niin kuuma että ei yksikään elävä olento kykene mihinkään liikkeeseen. Hyvä jos päätä jaksaa kääntää. En tiennyt että koru kaulassa voi aiheuttaa hikoilua, noh, näillä keleillä selkeästi voi. Samoin harkitsen "vakaasti" jo leikkaavani itseni kaljuksi, ei tätä kestä kukaan täysjärkinen!

Kuulumisia aattelin taas hellepäivän ratoksi rustailla, vaikka ei ilmojen puolesta ole paljoakaan mitään touhuttu.
16.7 olin tosiaan touhuilemassa Lännen vinttikoirat ry:n mätsärissä Tiilimäen hesburgerin pihassa Porissa.
Koiria osallistui ihan kiitettävä määrä, itse olin kehäsihteerinä isoissa pennuissa, isoissa aikuisissa, BIS-vinttikoiran valinnassa ja BIS- kehässä, joten tekemistä riitti. Oli lämmin (joskaan ei mikään tappokuuma) keli ja kaikilla oli hyvä mieli. Pinja oli väkerrellyt kivan näköisiä ruusukkeita ja saatiin paikalle mukavasti vinttareitakin! Harmi vain kun yhtään borzoita ei mukaan karkeloihin ilmestynyt. Puolivakavasti harkitsin jo Ronin heittämistä kehään Merrin kanssa, mutta luovuin ajatuksesta kun Ronikaan ei pahemmin innostunut kun sille asiani esitin :D Antaa sen vielä treenailla kevyemmin kepon hommia.
Kiitokseksi "panostuksestani" (joopajoo) mätsärin hyväksi sain kaksi lahjakorttia Länskäreitten maastotreeneihin/kiihdytyskisoihin! Kelpaa.

Valkeakosken aikataulut tuli viime viikolla ja multa pääsi epämääräinen hnnngh- äännähdys nähdessäni että venakoita on ilmottu 28 :D! Toivoa sopii ja kovasti että Hippu edes käyttäytyisi korrektisti, mitään muuta en pyydä. Jos pärjätään niin kiva homma. Jos ei, niin ei maailma siihen kaadu, kunhan tuo otus vain käyttäytyisi....

Eilen oltiin Pinjan, Pantsen, Havin ja Hipun kanssa koirapuistossa istumassa pari tuntia. Reippaat borzoithan eivät tehneet puistossa mitään. Ne vaan makoili meidän jaloissa varjossa ja Pantse oli jostain syystä päättänyt että tänään ei ole puistopäivä ja kävi puiston portilla tuuppimassa portin salpaa ja ruikuttamassa.
Puheltiin vähän lähestyvästä maailman voittajasta, en ole varma olenko nyt menossa kehään vai en, mutta Pinjan mukaan reissuun olen silti ilmeisesti lähdössä. Hyvä edes niin.

Muuten täällä menee kivasti. Hippu ja Nella on tottunut toisiinsa ja elävät mukavaa yhteiseloa. Merri kävi lauantaina tutustumassa Nellaan ja aiheutti Nellalle "harmaita hiuksia" seuraamalla sitä kuin hai laivaa ympäri kämppää. Nella tosin kovin pahoillaan tainnut olla, yhdessä vaiheessa se makasi selällään keittiön lattialla kun Merri tökki, tuuppi ja haisteli sitä :D
Vähän kissaraukka pelästyi kun Merri olisi niin kovin halunnut alkaa leikkimään niin Nella otti jalat alle ja piiloutui hetkeksi sängyn alle. Ei sitä voi syyttää, jos olisin kissa niin häipyisin itsekkin jos norsun kokoinen koira alkaisi yhtäkkiä hyppiä tasajalkaa kohti.
Merrin vierailu jäi sen osalta lyhyeksi, ajattelin ettei kannata kissaa stressata kerralla liikaa vaikka Merri täysin rauhanomaisin aikein liikenteessä olikin.

Tänään oli ikkunaremppamme viimeinen päivä, saatiin sälekaihtimet. Tulin kotiin kun rakennusmies oli juuri lopettelemassa ja kertoi että kissa oli yrittänyt karata kun oli tullut. Samoin Nella oli kuulemma häiriköinyt kaihtimien laittoa yrittämällä roikkua kaihdinnaruissa..... :D Onneksi mies oli selkeästi eläinihmisiä eikä ollut laittanut pahakseen, antoi meille jopa jotain ylimääränaruja kissalle leluksi. Oli aika kiltisti tehty. Nella kiittää <3 br="" nbsp="">


"Ja kukas se sinä olet....?"


Vilpertin Hasja, Coverdale's Red Pasion, FI CH Vilpertin Hizer & Buffing Fair Lady Sofie
Eka ryhmäkuva tyyliin ikinä?


2 kommenttia:

  1. Ihana blogi. Ihania otuksia näkyy olevan kuvissa. Kurkkaatko miunkin blogin
    tohelovalloittaa.blogspot.fi

    VastaaPoista