lauantai 5. heinäkuuta 2014

Harjureitillä

Erittäin epätavallinen aamu henkilökohtaisesti tänään. Heräsin yhdeksältä ja lähdettiin Ronin, Hipun ja Merrin kanssa Säkylään Harjureitille.
Eilen jo haettiin isältäni auto lainann ja Merri siinä sivussa napattiin matkaan mukaan myös. Osasi se taas olla järjestämättä sen suurempia actioneita tänne, mitä nyt se aamuviideltä alkoi riehua ja heitellä itselleen luita, hyppiä tasajalkaa ja jahdata häntäänsä.... 

Joskus tänne blogiin pari tai kolme vuotta sitten kirjottelin miten olin äitini ja Hipun ja Hasjan kanssa käynyt kyseisellä reitillä ulkoilemassa ja miten menen pian taas. Noh, se pian venähti muutamaksi vuodeksi mutta kai se "pian" on aika suhteellinen käsite? 
Ennen kun harjulle mentiin käytiin Säkylän kalasatamassa ostamassa mukaan kalaa ja eurassa pysähdyttiin grillimakkara ja limppariostoksille. Eihän kunnon retki oli mitään ilman eväitä.
Reitille kun päästiin niin koirat oli ihan intoa täynnä, Merriä pidellessä varsinkin tuli treenattua vähän käsilihaksia. 
Onneksi pian reitin alusta tuli hiekkakuopat vastaan missä nämä sai rymistellä vapaana menemään mielin määrin. Tosin Roni pilasi vähän näiden juoksuintoa kaivamalla sen saamarin kalan repusta ja alkamalla syömään sitä... Eihän näitä kiinnostanut enää juokseminen kun olis ollut tuoretta kalaa tarjolla. 
Kuopilta lähdettiin käpsyttelemään eteenpäin, törmättiin kyyhyn ja oi luoja olin kauhusta jäykkänä jo pelkästään sen näkemisestä plus ei jäänyt sekään kovin kaukaiseksi että Hippu olisi ottanut kyystä osumaa. Selvittiin onneksi säikähdyksellä ja parilla ylimääräsellä sydämäntykytyksellä.
Laavulla pysähdyttiin grillaamaan ja juomaan ja koirat sai levätä. Oli meinaan ihan oikeasti kuuma. Laavulta palatessa autolle Roni ja koirat laahusti kieli vyön alla ja yllättävää kyllä itse olin ainut ketä se kävely enää kiinnosti. Outoa.

Tosi mukava lauantaipäivä takana, nyt on hyvä makoilla loppupäivä ja illalla katella futista. 

Kuvat taattua kännykkälaatua mutta minkäs teet kun et sitä kameraa vieläkään omista.
"emmä jaksa enää..."
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti