sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Veteraaniluokan avaus ja herra saksanpaimen

Helatorstaina (5.5) lähdettiin Hipun kanssa käymään RESY:n match showssa. Mätsäri järkättiin taas Pick'n Payn pihalla. 
Vapun jälkeen ilmestyi kesä kertaheitolla tänne Raumalle, joten oli tosi kiva viettää mätsäripäivää aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Mukaan mätsäriin mun apukäsiksi ja kuvaajaksi lähti kaverini Linda, josta olikin iso apu. 
Hippu oli ensimmäistä kertaa ikinä veteraaniluokassa, vetskuja ilmottuna 10. Meidän parina kehässä oli pk. pyreneittenpaimenkoira. Hippu oli kehässä taas oma tasainen itsensä, tosin liikkeissä alkoi vähän mopo keulimaan ja Hippu alkoi laukkaamaan :D Otettiin uudestaan toinen kierros kehän ympäri ja se menikin sitten jo niinkuin pitääkin. Tuomari koki valinnan todella hankalaksi ja mietti ja arpoi pitkään kummalle antaa sinisen ja kummalle punaisen. Loppujen lopuksi kuitenkin me se punainen saatiin, kiitos kuulemma kuuluu liikkeille. 
Punaisten kehässä juostiin ja seisottiin ja tuomari käytti taas mukavasti aikaa valinnan tekemiseen. Ilokseni Hippu sijoittui Punaisen kakkoseksi! Saatiin palkinnoksi ruusuke, 3kg Racinelin senioriruokaa, Hurtan Lifeguard kaulapanta (joka on kaiken lisäksi just oikeen kokonen!!!), Best Friendsin lohitikkuja, Best Friendsin dentastixeja ja kakkapussikotelo joka sisältää niitä kakkapusseja. Tosi kivat palkinnot siis! Olen kyllä aina tykännyt käydä RESY:n mätsäreissä juurikin siitä syystä että palkinnot on oikeesti kivoja ja hyödyllisiä.
Ja jälleen, onneksi Linda oli mukana! En olisi ikinä saanut roudattua yksinään tuota tavaramäärää kotiin kun jalkaisin oltiin liikkeellä!
Meidän palkinnot.

Palkintopanta sovituksessa.

Eilen (7.5) lähdin aamulla puoli kymmenen aikaan Lotan ja Supi the saksanpaimenkoiran kanssa Eurajoelle EHY:n mätsäriin kenraaliharjoituksiin. Mehän ollaan ensi viikonloppuna Supin kanssa menossa Rauma Showhun ja virallisen kehään. Voi apua. 
Oltiin mätsäripaikalla ihan ensimmäisien joukossa ja oltiin ensimmäisiä isoihin pentuihin ilmottautuineita. Etsittiin kentän vierestä kiva leiripaikka ja aloin vähän Supin kanssa treenailemaan ja touhuumaan, josko se vaikka kiinnittäisi muhun huomiota eikä vinkuisi Lotan perään, kuten se teki ekan kerran kun nähtiin ja treenattiin. 
Systeemi vissiin toimi, sillä Supi otti muhun hyvin kontaktia ja kuunteli, eikä yhtään vinkunut Lotan perään. Kehää odotellessa tosin herra saksanpaimen pääsi vissiin liikaa ikävystymään, mistä seurasi epämääräistä ujellusta ja hihna suussa edestakas sohlaamista. 
Isoja pentuja ei ollut paljon, sain Supin seisomaan noin miljoona kertaa paremmin kuin viime mätsärissä ja se liikkuikin ihan ok (ei nyt oteta huomioon paria kunnon rallispurttia), jos ei lasketa että suussa on pakko pitää hihnaa samalla. Annoinkin Lotalle kotiläksyksi tehdä asialle jotain :D Asutaan sen verran kaukana toisistamme että ei voida kovin aktiivisesti nähdä. 
Supi sai sinisen nauhan, ja jatkosta meidät pudotettiin viimisinä, koska vain kolme sijoitettiin. Että kai me oltiin joku epävirallinen sinisten neljäs. Saatiin me joku lohdutuspalkinto, ilmainen nimilaattakaiverrus. Siitäkin lahjakortista Supi onnistui innoissaan repäisemään osan irti :D Nimimerkillä kun me mentiin kehään, se repäsi multa numerolapun kokonaan irti. Vissiin liikaa kierroksia toisella. 

Näillä eväillä toivotaan että Rauma Show menee hyvin! 

Vuoden saksanpaimenkoirahandleri.... :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti