maanantai 23. marraskuuta 2015

Hupsheijjaa

Täällä taas. Hävettävän pitkän ajan jälkeen. Viimeisin blogiteksti kirjoitettu syyskuun ensimmäinen ja kohta mennään jo kovaa vauhtia joulukuun puolella. Pääosin tämä hiljaisuus on taas ollut sitä ettei mitään olla tehty. 
Mulla menee niin hurjasti loppujen lopuksi aikaa tohon koulunkäyntiin (joka ei aina ees koulunkäynniltä tunnu. Yhdellä tunnilla luokan kanssa tanssittiin auditoriossa Antti Tuiskun Keinutaan- biisin tahtiin. Ja se siis oikeesti kuului tunnin ohjelmaan) ja Roni tekee kolmivuorotyötä, joten oon paljon yksin kotona ja mulla on huollettavana nämä nelijalkaiset ja pitäis yrittää pitää näitä kaveri- ja muita perhesuhteita yllä. Sellasta tämä joskus on. Paljon olen kyllä miettinyt blogin päivittelyä ja pariin kertaan olen jo bloggeriin kirjautunut ajatuksella kirjoitella, mut loppujen lopuksi en olekkaan mitään saanut aikaiseksi. Ulkoasun päivitin yhdessä kohtaa ja siihen se mun viitseliäisyys sitten jäikin tän suhteen. 

Koirien kanssa ei olla tehty mitään maininnan arvoista. Ens vuoden näyttelykalenteria olen kieli keskellä suuta selaillut jos jotain löytyisi, mut taas kaikki näyttelyt mihin on tuomarilistat jo julkastu, näyttää siltä että meillä ole niihin asiaa. 
Hippu sai syyskuun puolessa välissä ilmeisesti epileptisen kohtauksen joka säikäytti ihan kunnolla kaikki. Siitä ei sen enempää, olen ollut yhteydessä eläinlääkäriin ja pistänyt kohtauksen oireet kalenteriin ylös ja vähän tarkemmin tarkkaillut koiran olemista mutta ton ekan kohtauksen jälkeen se on ollut ihan oma itsensä eikä ole uutta kohtausta saanut, joten sillä rintamalla kaikki ihan hyvin. 

Ajattelin tämän päivittelyn nyt suorittaa kuvien muodossa kun mitään tarinoita ei ihmeemmin ole, joten kuvat puhukoon puolestaan. Kuvat pistän kyllä ihan sekalaisessa järjestyksessä, älkääpäs välittäkö.

Nyt voinkin sitten olla taas seuraavat kolme kuukautta päivittelemättä mitään :D
Ei, kyllä mä yritän. Toivotaan ettei jää vaan yrittämiseksi.


Nellan perusmeininki

Joskus onni on vaan kissan muodossa. Mulla oli ihan kauhee olo kuvanottohetkellä ja toinen alkoi halimaan kättä. Mieliala lähti hyvään nousuun. 

Vilperttisiskokset viime perjantaina kuvattuna kun käytiin Hipun kanssa isäni luona.

Rentoutumisilta viime perjantailta. Takkatulen valossa makoiltiin sohvalla, saunottiin, grillattiin makkaraa takassa, tehtiin joulutorttuja ja kateltiin telkkaria.


*Haukotus*

On käyty myös puistoilemassa sillon kun allekirjoittaneella oli syysloma. 

Kisu kävi myös äidilläni hoidossa jokin aika sitten. 
Uotilassakin on käyty syksyn aikana Nellan kanssa. Kuvassa se kyttää Minttua, joka on puolestaan toi ruskea möntti tuolla puskan vieressä/takana :D
Meille tuli myös lunta tämän viikonlopun aikana! Jee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti