torstai 3. joulukuuta 2015

Mitä rakastan koirissani eniten

HIPPU

- Rakastan Hipun tapaa mukautua tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vaikka se täällä Raumalla (missä ei luonnellisesti mitään tapahdu) asuukin, se osaa rentoutua kaikkialla. Raitiovaunut, suomenlinnan lautat, hotellihuoneet, koiratapahtumat. Se vaan on niin sopeutumiskykyinen.
- Rakastan Hipun tapaa yrittää aina täysillä. Vaikka se ei edes aina välttämättä tiedä mitä siltä pyydetään, se yrittää silti.
- Rakastan Hipun tapaa totella käskyjä jotka eivät ole käskyjä. Jos sille sanoo "Hippu, siirrytkö kauemmas" - se siirtyy.
- Rakastan Hipun tapaa osoittaa rakkautta. Se ei ole sellaista rasittavaa "nuolen-koko-naamasi-läpimäräksi", vaan pieniä eleitä. Se saattaa nuolaista nopeasti nenänvartta. Se saattaa kirputtaa kättä. Se saattaa tulla kainaloon/syliin makaamaan ja nukahtaa siihen.
- Rakastan sitä kun Hippu vaihtaa kehämoodille. Sille on ihan oma tilansa koiranäyttelykehään. Silloin se tietää tasan tarkkaan mitä tehdään, ja toimii sen mukaisesti. Ja saa aina omistajansa pakahtumaan onnesta, vaikka tulos olisi nolla.
- Rakastan Hipussa kaikkea. Hippu on elämäni koira.MERRI

- Rakastan Merrin tapaa pitää kaikista. Sen mielestä on tosikivajees ihan kaikki. 
- Rakastan kun Merri tykkää olla kainalossa ja tuuppii kuonolla naamaa.
- Rakastan kun Merri halii. Sen eteen kun menee istumaan polvilleen, se painaa pään olalle, ja siinä jos jossain tuntee itsensä rakastetuksi.
- Rakastan sitä kun Merri villiintyy. Sen hepulit on jotain ainutlaatuista, ehkä siksi että se ei kovin usein "sekoa". 
- Rakastan kun Merri hymyilee/nauraa. Sen virnistys on niin uniikki ja ainutlaatuinen. Se saa aina nauramaan sekä mut, että muut.
- Rakastan Merrin rauhallisuutta. Se on kuin iso nallekarhu. Aina rauhallinen ja helposti lähestyttävä.
- Rakastan sitä kun Merri haluaa aina lähteä mun mukaan, silloinkin kun en sitä voi mukaani ottaa. Vaikka se tuntuu välillä pahalta.
- Rakastan Merrin suhtautumista kissaan. Merri aina vain nuuskii ja tökkii sitä kuonolla. Varmaan antaisi tulla viereenkin nukkumaan mutta kissa ei ole vielä sitä halunnut kokeilla :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti