sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Paluu blogin pariin

On taas ihan "pieni" hetki kulunut siitä kun oon viimeksi kirjotellut. Mielessä on ollut kyllä paljon muttei ole vaan ollut mitään kerrottavaa. Koirien kanssa perus lenkkeilyä ja puuhastelua ja sitähän kaikki koiranomistajat tekevät eikä se mielestäni ole niinkään raportoimisen arvoinen asia.

Kuitenkin nyt olisi jo taas asiaa!
27.4 olin RESY:n match showssa kehäsihteerinä treenailemassa hommaa oikeita kehiksen hommia varten. Ilma oli lämmin ja tuomari oli mukava. Ihan helppoa hommaa oli, vaikkakin jännitin etukäteen että lähteekö musta ääntä yhtään kun pitäs kehään huudella porukkaa mutta kyllähän lähti! Hyvä minä.
Ainut minkä vaan huomasin oli että on se koiraporukka niin tosissaan. Match showthan ovat leikkimielisiä, epävirallisia, yleensä kerätään rahaa johonkin tarkoitukseen jne. mutta silti  ihmiset vaan osaa ruikuttaa epäolennaisuuksista kun se oma koira ei sitten sijoittunutkaan. Uskomatonta että kesken kehää joku juoksee kehään urputtamaan tuomarille/kehäsihteerile siitä miten se oma musti ei pärjännyt. Deal with it. Huh.
Hyvät ihmiset, vähän sitä hyvää mieltä ja huumoria kehiin, aina ei vain voi voittaa.3.-4.5 olin harjavallan ryhmänäyttelyssä ihan "oikeena" kehiksenä, tai no, harjoittelevana sellaisena. Lauantaina oli pitkäkarvaiset colliet kehässä ja sunnuntaina liuta kakkosryhmäläisiä, cane corsoja, dobermanneja jne. Tuomarina oli Lidija Oklescen Sloveniasta, mukava nainen joka mielellään selitti myös kehätoimitsijoille mitä koiralta toivoi ja miksi antoi sen laatuarvosanan minkä antoi.
Itse olin pyörittävänä, lauantaina kanssani oli pyörittämässä myös toinen harjoittelija, sunnuntain pyöritin yksin ja jälleen totesin että kyllä mä pärjään.
Oli tosi kiva viikonloppu kylmästä säästä huolimatta ja opin niin paljon uutta. Nyt vaan nokka kohti uusia seikkailuja, pitäisi taas löytää joku näyttely lähistöltä mihin voisi mennä kehistelemään.Rauman näyttely lähestyy ja sinne olisi tarkotus mennä lauantaina junnuvastaavaksi (?) kaverin avuksi ja sunnuntaina mulla on kehässä Pinjan borzoi Pantse.
Eilen oltiin eurajoella Pinjan kanssa mätsärissä treenamassa, esitin Pantsen pentuluokassa ja Merri lähti mukaan huvin vuoksi ihastelemaan maisemia ja kävipä sekin kehässä pyörähtämässä.
Pantsen sain esiintymään hyvin, parinamme oli iso tanskandoggi joka esiintyi näyttävästi, kuten tällä kertaa Pantsekin. Tuomarikin sanoi kun kehään tultiin ja koirat oli aseteltu että sopiiko jos hän vain katselee, hän ei halua tehdä päätöstä kun on niin hienot koirat :D
Pantse sai punaisen nauhan eikä sijoittunut, Merri kävi hakemassa sinisen eikä sijoittunut sekään. Kovasti Merri taas väisteli tuomaria, en ymmärrä mikä sille on tullut? Kehän ulkopuolella saa kyllä tulla palluttamaan ja silittelemään mutta kun kehään mennään niin ei enää sovikkaan. Eikä mun mielestä mitään sellaista ole tapahtunut että sitä kehässä oloa pitäisi pelätä.
Noh, ompahan taas lisää jotakin mitä treenata :D Onneksi en nyt sitten ole ilmonnut Merriä rauman näyttelyyn, ei huvita sinne mennä väistelemään.
Merri ja Pantse saatiin hyvin mahtumaan auton takakonttiin, siellä ne sulassa sovussa kattelivat mitä tapahtuu. Edessä siis yhteisiä näyttelyreissuja ;)
Merriähän stressari näyttelypaikalla ihan hirveesti :D


My girl 
Surusilmä 

Komea Pantse 

Kaikki mätsärikuvat taas  © Pinja Rönkkö
Pitäisköhän hankkia oma kamera? Tosin yksi kuva joukossa mun kännykällä ottama, arvaatteko mikä kuva? Tuo alin anyway.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti