torstai 13. maaliskuuta 2014

Puistoeläimet

Ollaan nyt päästy ihan toden teolla tähän koirapuistoilun makuun kun ollaan saatu Pantsesta ja Pinjasta meille puistoilukaverit! Välillä käyn tosin ihan vain itsekseni puistossa jos molemmat tytöt on täällä.
Viime viikonloppuna oltiin taas puistoilemassa Pinjan, Pantsen ja Picon kanssa, Merri oli mulla mukana. Ja on se niin reipastunut. Juoksi niin kovasti Picon perässä ja pelasi Pantsen kanssa. Kuralätäkkö kiinnosti jälleen ylitse kaiken ja sinne oli pakko mennä makoilemaan ja sotkemaan itsensä. Oi sitä kuran määrää mitä meidän pesuhuoneen lattialla oli kun kotiin tultuamme pesin Merrin :D No, pääasia että lapsosella oli hauskaa!


Kurapylly

Eilen oltiin taas puistossa, tällä kertaa Hipun kanssa. Hippu tapasi nyt ensimmäistä kertaa Pantsen ja tosta koirastahan on tullut iha ujopiimä! Ensin hyppäsi puiston penkille turvaan ja sen jälkeen seisoskeli vaan mun jaloissa ja katteli surkeenä että "mitä nyt, joko lähdetään mami? pliis"
Kyllä Hippu siitä reipastui ja ne sitten Pantsen kanssa juoksikin loppujen lopuksi sydämensä kyllyydestä. 
Puistossa meinasi kylmä yllättää (taas) ja me Pinjan kanssa vaan siirryttiin ympäri puistoa auringon perässä :D Mitäpä sitä ei koiriensa eteen kestäisi. Esimerkiksi kylmyyttyä. 
Kun puistosta palattiin, meitä kohtasi krhm, erikoinen tapaus. Tässä suoraan mun facebookin tilapäivityksestä:

Oltiin Hipun kanssa tulossa koirapuistosta kotiin päin kun meitä vastaan tuli joku mamma isohkon koiransa kanssa. Jo paljon ennen kun me oltiin kohdalla tämä nainen pysähtyi ja meni tien sivuun koiransa kanssa ja me mentiin tien toiselle puolelle. Niin mitä tämä nainen sanoo KOIRALLEEN siis _koiralleen kun tullaan kohdalle? "äläpäs nyt mene sinne, on niin ruman ja ilkeän näköinen koira" ja katsoo mua voittajahymy naamalla. Siis iso mitä? Mä ymmärrän että ihmisillä on mielipiteensä kaikesta mutta ton olis jo voinut pitää omana tietonaan, tuosta nyt idioottikin tajusi että kommentti oli tarkotettu mua loukkaamaan. Paitsi että tällä kertaa se ei onnistunut kuin vain ja ainoastaan hämmentämään."

:D

Maailman paras haukku 
Kaikki kuvat taas © Pinja Rönkkö (Kiitos puistoiluseurasta taas!)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti