tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kukaan ei arvosta puheesi erityistä neroutta niin suuresti kuin koira -Christopher Morley

Mulla oli "spesiaalipäivä" viime sunnuntaina iltapäivällä. Isäni oli iltavuorossa ja siskoni pelaamassa jossain päin suomenmaata koripalloa joten lähdin äitini kanssa isälleni päästämään siellä majailevia koiruleita ulos.
Mulla tosiaan oli taas viikonloppuna Merri kyläilemässä täällä ja "piristämässä" Hipun päivää.
Tästä sunnuntaista spesiaalin teki tosiaan se, että päätinpä ottaa hermolomaa vinttikoirista ja otin meidän Milli-schapen hihnaan ja painelin metsään sen kanssa. Ah. Kuinka ihanaa. Metsässä koiran kanssa jonka katoamista maailmankartalta ei tarvitse hulluna pelätä ja joka kuuntelee.
Nähtiin lenkillä hevonenkin joka tuli pyörätiellä vastaan. Millipä vanhana ja viisaana (täyttää tosiaan kesäkuussa 10v) hipsutteli hiljaa ja nätisti hepan ohi. Jos mulla ois ollut joku ryssistä mukana niin taivas varjele mikä painishow oltaisiin mahdollisesti saatu aikaiseksi :D

Virkistettiin Millin kanssa vähän agility- ja tokomuistoja matkan varrella ja ei ole muorikoira unohtanut mitään! Agilitya muisteltiin siis tiellä vastaan tulleiden betonipossujen kanssa.... Mielikuvitus oli rajana taas.
Metsässä Milli juoksi ilosena kuin mikä ja sammaleissa se kävi pyörimässä ja alla onkin kuvamateriaalia siitä miltä tuollainen karvaläjä näyttää sammalkierroksen jälkeen....

Ensimmäinen kelvollinen kuva Millistä vuosiin :--D 

Sammalnaama


Muutten me ollaankin sitten täällä oltu ja eletty. Merri tosiaan oli hiihtolomaviikon kokonaan täällä mun ja Ronin luona.
Ei päästy lähtemään sitten mätsäriinkään, kiitos haaverin Merrin jalassa :( Onneksi kohta on ihan virallisesti kevät ja alkaa mätsäreitäkin olemaan enemmän ja lähempänä niin päästään niihin sitten treenaamaan.

Päälle viikko sitten oli viimeiset näyttelytreenit Paneliassa jossa taas oltiin Pinjan ja Pantsen kanssa. Tällä kertaa sain Pantsen ja toimimaankin, sekä juoksemaan että seisomaan siis! Oli kiva lähteä hyvillä mielin viimisistä treeneistä kun vihdoin oltiin saatu homma luistamaan :)Roni, Hippu ja MerriEi kommentteja:

Lähetä kommentti