keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Koirapuistoilua

Kuralätäkkö otukset Pantse (vas.) ja Merri 


Eilen käytiin Merrin kanssa koirapuistossa Lajolla. Tuohon puistoon löydettiin vasta edellispäivänä kun olin molempien tytyjen kanssa lenkillä. 
Mukaan puistoilemaan lähti Pinja borzoinsa Pantsen ja sileäkarvaisen keskikokoisen portugalinpodengonsa Picon kanssa.
Merrillä oli taas ilmassa tuota kuuluisaa alkujännitystä kun Pinja ja pojat saapui, vaikkakin Merri ja Pantse ovat jo kerran toisensa treffanneet. 
Ei kauan ehditty keskenämme puistossa olla kun paikalle tuli mies kultsikka-labukka mix- uroksensa kanssa ja kyseli pääseekö hänenkin koiransa painimaan. Mukaan vain.
Hyvän aikaa oltiin tällä kokoonpanolla puistossa ja Merri alkoi taas löytää sitä omaa itseään ja juosta Picon perässä joka ryntäili ympäri aitausta ja jahtasi vuoroin autoja joita viereissä tiellä ajoi, vuroin kävi haukkumassa ohikulkijoita :D 
Jossain vaiheessa saapui kaksi miestä vielä paikalle mukanaan valkoinen paimenkoira ja kuulemma toinen koira oli jokin rescuetuonti, russelin tapainen sellainen.
Siinä jonkun aikaa vielä seisoskeltiin ja annettiin koirien riehua, kunnes kylmyys kävi itselläni ylivoimaiseksi ja lähdettiin molemmat Pinjan kanssa sitten omiin suuntiimme.

Merri on yllättäen väsynyt vieläkin. Jonkin vekinkin sen jalasta aamulla löysin, mistä lie sitten tullut.
Onneksi Pinjalla oli kamera mukana niin saan lisäillä iloisena tänne kerrankin kunnollisia kuvia, jee! Kaikki kuvat siis © Pinja Rönkkö

Merri ja Pantse nenuttelee 

Merri ja Pico

Juoksijakoiruudet....

.... ja labbiskaverimme

kaunottareni

JA
tähän loppuun pakko lättästä vielä omaakin "kaunista" naamaa pällistelemään:

Jennin datailukaveri 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti