tiistai 19. marraskuuta 2013

Marraskuiset terkut raumalta!


kun sohva ei muka riitä… :D

Tänne ei kuulu mitään ihmeellistä taaskaan. Sen kun ollaan ja elellään päivä kerrallaan kera nelijalkaisten hunsvottien ja ootellaan ensi vuotta jos vaikka pääsisi koiranäyttelyihin. 

Suunnittelin meinaan Merrin ensi vuoden näyttelykalenteria alustavasti ja olisi kyllä kiva jos edes puoliin niistä tulisi lähdettyä…. Turku KV tammikuussa nyt ainakin on varma nakki. 
Täytyy pitää se mielessä ja vähän harrastaa ekstraliikuuntaa Merrin kanssa jos vaikka saisi sitä kauan kaivattua lihasta tohon eteen. 
Messari on ensi kuussa ja mua alkaa ihan huolella nyppimään kun ei ole koiraa ilmottuna sinne taaskaan, enkä ole ihan varma pääsenkö edes paikalle turistiksi vaikka kovasti haluaisin. Kulkeminen on se päällimmäin probleema. Roni tosin kovasti lupaili että me mennään katsomaan ja toivottavasti mennäänkin!
On niin kiva kun Ronikin on alkanut kiinnostua enemmän ja enemmän tästä koiratouhusta vaikka se ensi kertaa hurjat borzoimme nähtyäänkin vähän kammoksui niitä …. :D Mutta kyllä siitä kelpo kepo tulee varmasti!

Merri oli meillä taas edellisin yön vähän yökyläilemässä, sekä pari viikkoa sitten se oli useammankin päivän.
Ja uskokaa tai älkää: se ei hajottanut yhtään mitään! Ollaan kovin hämmentyneitä.
Viime yön se sai jopa nukkua vapaana kun ennen se on turvallisuussyistä nukkunut peiton, luun ja vesikipon kanssa suihkussa, mutta eilen päätin ottaa riskin ja katsoa mitä tapahtuu ja annoin se olla koko yön vapaana asunnossa ja hyvin meni.
Eilinen iltalenkkikin oli hupaisa tapaus kun oltiin vähän myöhään lenkkeilemässä ja kuljettiin sitten tuosta yhden ravintolan ohi jonka luulin jo olevan kiinni kun oli niin hiljaisen näköinen. Merri meni tunkemaan naamansa ikkunaan kiinni ja vasta siinä vaiheessa huomasin että ei se ravintola taidakkaan olla kiinni kun juuri Merrin naaman kohdalla olevassa pöydässä istui joku pariskunta jotka katsoivat vähintäänkin ihmeissään ja huvittuneina tuota karvanaamaa ….. :D 
Myöskin seppälän mallinuket ikkunassa oli aika kiinnostavia. Merri jäi istumaan näyteikkunan eteen ja katsoi vaativasti niitä nukkeja. On se Merri vaan niin 
Muutenkin se jopa käyttäytyy nykyään lähes niinkuin kuuluu. Ehkä siitä nyt tulee jo aikuinen?

Hippu on ja elää pääsääntöisesti täällä meillä. Tuollainen huumorintajuton jäärä, joka on kuitenkin maailman paras jäärä :3 Innoissaan se kyllä tuota istu-maahan-istu-rumbaa vetää kun sille namia tarjoaa.
Eipä mulla ole Hipulta kertoa kuulumisia lainkaan, kun ei sille mitään kummallista kuulu.

Palataan taas joskus astialle kun keksin jotain kirjoiteltavaa.

Hyvää joulunodotusta, kyllä sekin sielät pikkuhiljaa tulee!

ps. ostin Hipulle ja Merrille yhteisen joulukalenterin! Tosin suurin osa luukkujen sisällöstä on varmaankin Hipulle, mutta kyllä Mertsikin osansa saa varmasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti