keskiviikko 16. lokakuuta 2013

syksyinen Hippu ja tuhma MerriHeipä hei taas kaikki!
Mulla ei ole mitään asiaa mutta väliäkö sillä, lätisen tänne muuten vaan ;--)
Tuossa yllä taas mun kuvailua. Kerrankin kuvasin ihan järkkärillä enkä kännykällä ja kyllähän tossa tuloksessa melkosen iso ero taitaa olla....
Päätähtenä Hippu ja paikkana äitini piha! Ollaan täällä Ronin ja Hipun kanssa oltu asustelemassa maanantaista asti kun äiti on perjantaihin saakka jossakin sen työjutuissa ja ilmeisesti me täällä myös siihen perjantaihin asti pysytään.
Onhan täällä kätevämpi ollakkin kun tossa on toi pieni takapiha mihin Hipun voi päästää pyörimään itsekseen kun se niin haluaa. Hippu on hyödyntänyt nyt täällä ollessaan tätä mahdollisuutta. Nytkin se on tuolla pihalla nuuhkuttelemassa. Ainoa huono puoli tossa on että varsinkin kun alkaa ulkona hämärtymään ja tuo on pihalla niin se alkaa nähdä siellä "ufoja" ja rähisee  ja naapurirauha häiriintyy >:(
Että  sori naapurit, me häivytään viimestään perjantaina :D!

Merri oli meillä tuulensuulla yökylässä päälle viikko sitten ja voin kertoa heti että menee hetki ennen kuin se tulee uudestaan!
Kun se tuli niin kaikki oli ensin hienosti, Merri tuli vapaaehtosesti hissiin ja sisälle kun päästiin se halusi mennä parvekkeelle nukkumaan missä se sitten nukkuikin parisen tuntia.
Lenkillä se käyttäytyi kuin enkeli, ei edes säikähtänyt kun moottoripyörä käynnistettiin ja siitä joku juttu paukahti todella kovaan ääneen.
Kiitti vaan sillekkin moottoripyöräsankarille, meinaan jos ei koira pelästynyt niin minäpä (ja pari mummua) pelästyin!
Illasta voinen kertoa että se meni Merrin kakkoja lattialta siivoillen :):) Taisi kerrostaloelämä olla liian stressaavaa neidille joka väänsi komeat löysät ulko-oven eteen, vessaan ja keittiöön.

Mutta ei mulla nyt muuta, alan kattomaan frendejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti