maanantai 2. syyskuuta 2013

turinoita pori KV:sta ja jotain muuta hömppää

Taas päivitän jälkijunassa!

Oltiin heinäkuun vikana viikonloppuna Pori KV:ssa Merrin kanssa. Roni lähti mukaan kuskiksi ja roudariksi. Odotukset ei hirveen korkeella taaskaan ollut, kuten ei ton kikeron kanssa yleensäkkään mutta nyt kyllä ylitettiin itsemme!
Päivä oli ihan älyttömän kuuma ja tuskainen mutta sitäkin parempi. Borzoita oli ilmottu se 20, pari taisi olla poissa. Merri esiintyi ekaa kertaa nuorten luokassa.
Huomasi kyllä koko ajan koirastakin että oli liian kuuma, Merri oli tosi vaisu ja poissaoleva eikä kuunnellut senkään vertaa mitä yleensä. Yksilöarvostelussa ei antanut kovin hyvin hampaita katsoa, ja liikkeissä yritti päästä kehästä pois meidän leirin kohdalla koska tiesi Ronin olevan siellä.
Kuitenkin tuomari ilmeisesti Merristä tykkäsi sillä Merri sai ERI:n ja voitti nuorten luokan ja SAI SA:N!!
Porissa tavattiin muutamia tuttuja taas pitkästä aikaa ja ihoikin taisi palaa hiukan. Kuitenkin kokonaisuudessaan tosi kiva päivä.

Ensi viikonloppuna ollaan menossa Poriin borzoimiittiin jonka Marika järjestää. Paikalle tulevien borzoiden määrää en ihan tarkalleen tiedä, mutta nähdään tuttuja taas pitkästä aikaa ja mitä ilmeisimmin myös tavataan uusia tuttavuuksia! Meiltä lähtee siis miittiin vain Merri mukaan. Toivottavasti se edes yrittää käyttyä kunnolla.... Älyttömän kiva kuitenkin päästä tapaamaan borzoi-ihmisiä ja heidän koiriaan tällä tavalla vapaasti, ilman mitään näyttelysählinkejä ja muita. Ja koiratkin saa leikkiä keskenään. (: Tämä miitti on se tämän kuun ehdoton kohokohta!

Nyt on kirjotusinspiraatio hukassa, tähän loppuun nyt pari "laadukasta" kännykällä otettua kuvaa :--)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti