tiistai 16. heinäkuuta 2013

heipat pitkästä aikaa!

Mä kuolen totaalisesti tälle kun en jaksa/muista päivitellä tätä blogia koskaan. Noh, nyt asia korjataan ensi tilassa!

Osasyynä pikku päivittelytauolle on ollut että mulla on ollut suhteellisen iso elämänmuutos tässä ja toinen syy on että ei vaan oo ollut mitään kovin suurta ja ihmeellistä mistä ois pitäny päivittää.
Elämänmuutos pitää sisällään sitä että muutettiin Ronin kanssa yhdessä tohon keskustaan kerrostaloon, mukaan luonnollisesti tuli Hippu. Kokoaikaisesti se ei siellä kuitenkaan majaile, vaan välillä viettää aikaansa äitillä/isällä.
Merrikin on pariin kertaan kylässä meillä ollut mutta sen kerrostalossa pitämisestä on turha edes haaveilla, koska se on vielä vähän... villi. Molemmilla vierailuilla se on kovasti yrittänyt syödä meidän kaktukset. Toisella kertaa se jo sai raahattua kaktuksen sänkyyn ennen kuin huomasin mitään.
Tässä elävä esimerkki siis siitä että Merriä ei kovat ja terävät piikit paljon pidättele!
Muutenkin se sen hääriminen ja sohlaaminen on niin kokoaikaista että ennen kuin se saa sitä järkeä vähän sinne pääkoppaan, ei se meillä pysty kuin päivävierailuja tekemään.
Myöskään portaita se ei suostu kulkemaan (asutaan toisessa kerroksessa), ja hissiin se ei halua. Näillä kahdella kerralla se on työnnetty sinne enemmän tai vähemmän väkisin, kerran meni kun heitti kasan kinkunsiivuja edellä, mutta se olikin se eka kerta hississä. Tässäkin asiassa, kaikki aikanaan. Kai.

Hippu sen sijaan on kuin kotonaan ollut heti eka yöstä asti uudessa kämpässä. Hississä kulkee kuin vanha tekijä, portaisiin en sitä vie johtuen portaiden liukkuudesta ja jyrkkyydestä, sekä siitä että Hippu ryntäilee portaissa. Ei ole toivomuslistalla tulisi ne portaat kuono edellä alas.

Rauma Showssa oltiin toukokuun puolessa välissä. Se näyttely meni yli odotusten. Tuomarina meillä oli Maija Mäkinen.
Merri esiintyi niiiiiiiin älyttömän hyvin, että olin kehässä pelkkää hymyä♥ Myös arvostelussa mainittiin hyvästä esiintymisestä ;) Ainut että esitin käärmeketjulla, jonka kilinä häiritsee liikkeissä ilmeisesti Merriä niin paljon että se pudistelee päätään.
Liikkeet on vielä kuulemma vähän löysät, muuta moitittavaa arvostelussa ei tainnut ollakkaan!
Merri oli täten ERI JUK1! Meidän eka erinomainen, siitä on hyvä jatkaa.
 
Ensi viikolla ollaan menossa Pori KV:hen, saa nähdä mitä sieltä tulee. Borzoita on ilmottuna 20.
Ainakin suht kivan karvan Merri on nyt saanut siinä mielessä kasvatettua, että se ei ole enää sellasta karheeta hötöä, vaan silkkistä ja tiivistä :3 Lihaksia puuttuu edelleen ja se tulee näkymään liikkeissä. Mutta katsotaan miten meillä menee!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti