perjantai 3. toukokuuta 2013

hupsista...

Nyt on kyllä kirjottelu jäänyt niin paljon että ihan itteäkin itkettää.


Jonkun verran on tässä tapahtunut ainakin näyttelyiden saralla, oltiin Merrin kanssa Turussa 19.1, jolloin oli myös Merrin synttärit! Tuomarina meillä oli Hans Lehtinen. Merri esiintyi junioriluokassa jossa oli myös yksi toinen narttu. Merri esiintyi hyvin, antoi katsoa hampaat ja pidellä moitteettomasti, se jopa juoksi niinkuin pitää! Tuloksena oli EH JUK1 ja saatiin hyvä arvostelu! ♥ Sanomista tuli kylläkin sillä hetkellä sanalla sanoen merkillisestä turkista ja etuosassa ei ollut vielä tarpeeksi massaa ja se näkyi liikkeissä.
Näyttelypaikallaa Merri otti jonkin verran stressiä vieraista koirista ja onnistui se kevythäkistäänkin karkaamaan.... :D Ei edes huomattu äitin kanssa mitään, yhtäkkiä vain eräs nainen tuli koputtamaan selkään ja kysymään että tiedetäänkö me kenen koira tässä on ja meidän Merrihän se siinä seisoi vieressä syyllisen näköisenä. Eipä jätetä enää häkkiin ilman vartiointia ;)

Maaliskuun alussa käytiin Kaarinan ryhmiksessä, mukana oli poikaystäväni Roni, joka toimi kuskina.Olin siis ekaa kertaa näyttelyssä oman koiran kanssa ilman äitini roudausapua. Hyvin mä itsekkin pärjäsin ja Ronikin parhaansa mukaan yritti autella. Kyllä Roni ainakin innokkaasti Merriä ennen kehään menoa harjaili 

Tuomarina meillä oli ruotsalainen Anette Edlander.
Tällä kertaa Merri oli aika säikyllä päällä ja junnunarttuja oli paljon. Merri oli luokan ensimmäinen ja tietysti takana ollut narttu kiilasi suoraan persuksiin ja tuomarin katsellessa koiria, Merri käytännössä katsoen istui mun sylissä.... Lievää ketutusta oli havaittavissa.
Yksilöarvostelussakin vielä Merri oli hiukan hermostunut ja pyöri ja hyöri ympäriinsä ja liikkeitä katsottaessa Merri yritti päästä pois kehästä kun se näki Ronin istuvan kehän reunalla. Merri on muutenkin ihan hulluna Roniin niin tiedänpä ainakin sen että Rauma Showssa Roni saa häädön pois kehän laidalta :D
Merri sai EH:n, samoista syistä kuin Turussa ja nyt vaan toivotaan että turkki ja lihakset sieltä tulis. Lihakset tosin ei ihan itsestään tule.
Mukava reissu kyllä oli kaikin tavoin kun sai tutustuttaa Ronia vähän koiranäyttelyiden maailmaan ja olihan se muutenkin ihan parasta seuraa!

Tosiaan muutaman viikon päästä edessä Rauma Show 2013, sinne hakemaan varmaan se sama EH.... Mutta en mä vaan voi skipata Rauman näyttelyä, en sit mitenkään! Ja tänä vuonna en mene töihin sinne, sen lupasin itselleni. Jotenkin sellanen olo että on tullut kasvettua ulos siitä touhusta :|

Parin viikon päästä edessä on myös koiranhoitotehtäviä kun menen Kaarolle hoitamaan Juri- borzoita ja kahta kääpiövillakoiraa (?) ja oon enemmän kuin innoissani :3 kiva kun saa puuhastella erilaisten koirien kanssa, se kun on niin opettavaista touhua kaikin tavoin.

Tässä vielä muutama kuva:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti