keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Hyvää alkanutta vuotta 2011 !

Vuosi vaihtui jo yhdeksäntoista päivää sitten mutta ei mulla mitään kirjoiteltavaa juuri ole ollutkaan. Meillä vuosi vaihtui ihan rauhassa. Koirat vaan otti rennosti kaiketi ainakin. Itse tulin vasta myöhään kotiin joten tätä ei oltu minun osaltani todistamassa mutta noiden tosi rentojen ja rauhallisten vinttien nyt olettaisi nukkuneen koko paukkeen ajan? Suvi ja Millikään ei mitään paukkuarkuutta ole osoittaneet joten ei ainakaan tarvinnut siitä stressata.

Me ollaan Hipun kanssa bongailtu oikein urakalla kaikkia enemmän tai vähemmän luonnoneläimiä (Hippua ei lasketa) ja mulla on ollut välillä täysi työ pidellä neitiä joka mielellään antaisi kokoon katsomatta vastaan tuleville vapaana kulkeville villeille liikuntaa... Noin viikko sitten kun oltiin iltalenkillä, lidlin kohdalla meidän ohi juoksi jänis. Seisottiin just suojatien edessä ja auto oli menossa siitä kun Hippu näki jäniksen. Ei ottanut yhtään hihnasta tukea kun nousi seisomaan takajaloilleen. Siinä se seisoi ja katsoi jäniksen perään saman pituisena kuin ulkoiluttajansa ja auto ajoi ohi kuskin katsoessa ihmeissään ikkunasta.
Ja sitten tuli se kissa joka ei liikkunut milliäkään. Seisoi vain häntä köyryssä ja karvat pystyssä ja sähisi ikävästi. Hippu piti käytännöllisesti katsoen raahata siitä ohi ja vielä jonkun matkaa kissan mentyäkin Hippu sinkoili edestakaisin. Oi nämä ihanat vinttikoirat ♥ Tänä iltana vuorossa oli (luultavasti) kettu jota me seurailtiin Hipun kanssa jonkun matkaa syvärauman rannassa. Mysteeri-kettu meni jäällä ja me tultiin tietä pitkin perästä. Sitten se mysteeri-kettu katosi johonkin maagisen laiturin alle ja jäi sinne. Ja mulla oli narun päässä hyvin pettynyt ja loukkaantunut koira.

Sunnuntaina on mahdollisesti vuorossa Turun näyttely uusilla näyttelysäännöillä mutta saapi nähdä ollaanko menossa:D Toivottavasti, sillä olen sinne parit treffit sopinut tuttujen kanssa joita on jo pitkään pitänyt tavata mutta aina jäänyt:) Ne uudet nlysäännötkin hirvittää joten paikkallaolevat saavat mahdollisia opastustehtäviä kun Jenni ei ymmärrä koska ollaan kehässä ja koska ei. No, mulla on aikaa oppia! Turussa nähdään!


viluKOIRA

-Jenni ja Hippu

1 kommentti: