tiistai 16. maaliskuuta 2010

Suomessa taas.

Nyt on sitten palattu onnellisesti kotiin tuolta Thaimaan lämmöstä, jo parisen viikkoa sitten. VOisin kyllä takaisin lähteä vaikka heti! Mukava loma oli ja sellasta, mutta arkeen on palattu, suurin kiitos siitä ihanille koirillemme :)

Oltiin Kaarinassa 10 ryhmän näyttelyssä, mukana oli Hippu ja ensikertalaisena siskonsa Hasja. Borzoita oli paikalla 29, jos oikein muistan. Tuomarina meillä oli Nicklas Eriksson, joka piti aika tiukkaa linjaa, kun yksikään uros ei Exellentiä saanut, joten parasta urosta ei edes valittu :O Nartuissa sitten muutama saikin sen ERI:n ja ROP oli Japejukan Kielletyt leikit! Hieno koira oli :) Meidän tytöillä meni ihan ok, Hasja sai hampaidensa takia H:n ja Hippu EH:n ja oli JUK1. EH taisi tullla kun neitiä leikitti niin kovasti että juoksemisesta ei meinannut tulla mitään... Arvostelu on nyt jäänyt hieman pimentoon, sillä kehäsihteeri on nyt kirjoittanut erittäin epäselvällä käsialalla ja arvostelua on mahdotonta lukea ... Nyt viikonloppuna suunnataan nokka kohti Tampereen kv:tä johon on lähdössä Hippu. Borzoita siellä on 21 ja jälleen kerran pitää tunnustaa että en muista tuomarin nimeä, mutta joku ruotsalainen mies hänkin :)

Muuten täällä länsirannikolla kaikki ihan ok, lunta tulee vielä kyllä ihan kivasti joten saa nähdä koska se kevät tulee. Koiria tämä sää ei vissiin näy haittaavan. Hippu on keksinyt tuon aidan yli hyppäämisen idean ja se nyt on pienehkö ongelma, mutta onneksi hyppää vain tuota etu- ja takapihan välisen aidan yli, eikä naapurin puolelle... Mutta eipä tässä taas muuta, lähden tästä hipun kanssa lenkille. Noora tulossa mukaan pikkuisten kanssa :)

Hauskaa talvea :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti