lauantai 27. maaliskuuta 2010

Näytelmiä

Takana on sitten toi Tampereen kv ja loistava päivä olikin!! Tuomarina meillä oli Nils Molin ja borzoita oli kaiken kaikkiaan 21. Hippu oli siis junioriluokassa ja junnuluokkaan oli ilmoitettuna nyt sitten vihdoin ja viimein joku toinenkin koira, kun tätä ennen ei ole muita ollutkaan vastassa... Hippu esiintyi ihan edukseen, mitä nyt yritti istumaan mennä kun tuomari seisotti aika kauan. Nyt ei juostessakaan leikittänyt ihan niin paljon kuin viimeksi Kaarinassa... Yritti ekalla juoksukierroksella pistää leikiksi ja ihan epätoivoisena viitoin äidilleni kehän toiselta laidalta että "ei tää mee!" kun odoteltiin että tuomari saisi edellisen koiran arvosteltua. Mutta sitten yksilöarvostelussa se juoksi jo ihan nätisti ja meinasin huokaista helpotuksesta. Olin ihan varma että saadaan EH, kun kehäsihteerikin ropesi sitä jo irrottelemaan siinä, mutta tuomari tuli sanomaan sille että "pink" ja saatiinkin sitten ERI! Se toinen junnuluokkalainen sai H:n, joka tarkoitti sitä että jälleen Hippu voitti junnuluokan ja pääsi jatkamaan parhaan nartun valintaan. Parhaassa nartussa jouduin pyytämään tulkkausapua kehäsihteerilta sillä sain sen käsityksen että ruotsalainen tuomarimme olisi kysnyt minulta että puhunko ranskaa... No ei kaikkea aina voi ymmästää :D Hippu oli loppujen lopuksi PN 5ja sai vihdoin ja viimein sen ensimmäisen SERTin !!! JES!! Siinä tuli porukkaa onnitelemaanb ja olin ihan puulla päähän lyötynä. En ollut laskenut että kuka sen sertin saa ja kun yhden toisen nartun esittäjä sanoi mulle että "onneksi olkoon sertistä" mä aloin kelata että hetkinen... No sieltä se tuli JEE!!

Näin tuomari sanoo Hipusta:
"Utmärkt helhet lovande jun tik. Goda prop. elegant överlinje. Vackert fem. utryck. Aning trång i underläken. Outvecklad kropp bra benstromme. Rör sig mycket bra. God päls."
Suomentaa ken jaksaa...
Tässä olisi parit kuvat meidän kehästä :


PN kehässä olis suositeltavaa olla hereillä :D

Muuten meillä menee täällä ihan kivaseen, oon aika ahkerasti käynyt lennkkeilemässä Nooran ja sen minipystiksien kanssa ja edellispäivänä käytiin jopa ottamassa hiukan agia. Suvin olen kesällä suunnitellut että ilmottaisin sen yhteen tai kahteen TOKO-kokeseen ja olne pyydellyt mukaan myös Nooraa ja Arttua. Suvin tokoiluista meinaan kuvia ottaa kun joku vaan tulisi kuvaamaan... Voisin tässä laitella hiukan kuvia lenkeiltä ja muualta joita ollaan otettu nyt alkuvuodesta :)

Suvin nenu :-)

Vahtikoiramme Hippu.
Enempää ei nyt jaksa laittaa mutta hyvää keväänjatkoa kaikille :)

<3:lla Jenni ja nelijalkaiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti