tiistai 7. tammikuuta 2014

Vuoden eka

Vuosi vaihtui viikko sitten ja meillä ainakin ihan rauhallisissa merkeissä. Aika paljon varsinkin puolenyön aikaan raketit paukkui, mutta Hippu joka oli täällä meillä silloin ei ainakaan välittänyt niistä yhtään. Luojan kiitos. Ihan lunkisti nukkui koko vuoden vaihteen vaikka meillä olikin parit kaverit meidän kanssa vuoden vaihdetta juhlistamassa. 
Ilmeisesti meidän muutkin koiruudet suhtautui paukkeeseen tyynesti eikä hötkyillyt kummempia. Iskä kyllä sanoi pari päivää ennen aattoa että on huomannu että Milli, joka täyttää tänä vuonna ruhtinaalliset kymmenen vuotta, vähän oli säikkynyt raketteja joita joku neropatti oli ampunut jo ennen vuoden vaihdetta…. Ennen ei ole reagoinut niihin lainkaan, ehkä se on tuo ikä mikä vaikuttaa 8)

Joulun vietin Hipun kanssa äitillä, jonka luona myös siskoni oli. Hippu ei olisi malttanut päästää kinkkua silmistään hetkeksikään. Kun kinkku oli aatonaattona uunissa, Hippu makasi uunin edessä vahtimassa sitä tarkkaan, puhumattakaan siitä kun kinkku otettiin uunista pois :D Myöhemmin sai sitten oman osuutensa jouluherkuista.

Turku KV lähestyy kovaa vauhtia, kuten Merrin kaksivuotis synttärit. Karvaa se vaan kovasti viljelee ympäriinsä ja yhdennäköisyys kaljurotan kanssa on ilmeinen. Pestä se pitäisi tässä joku päivä, varmaan viikonloppuna kun se tulee tänne meille taas. Silloin olisi mahdollisesti edessä myös treffit parhaan ystäväni cavalierin Tinon kanssa! Muiden koirien tapaaminen tekee niin hyvää. 
Harjoitellakkin ehkä pitäisi pitkästä aikaa ennen kehää noita kehäjuttuja mutta katsotaan vaan niin näyttelypäivänä Merri ei edes ole nähnytkään näyttelyhihnaa sitten heinäkuun Porin näyttelyn… Laiska ihminen ilmoittautuu!

Suunnitelmissa on myös kehätoimitsijakurssille osallistuminen tämän kuun lopussa. Jee. Nyt kun kurssi on ihan täällä Raumalla, ei oikein voi olla menemättä. Niin kauan olen kyseisen kurssin halunnut käydä  mutta joko olen aina missannut Raumalla järjestetyt koulutukset, tai niitä ei ole ollut. Joten nyt tai ei koskaan! 

Nyt taas luvassa näitä huippulaadun omaavia kännykkäkuvia! Enjoy…..

Ps. Mulla on koirakuume. Ihan kamala sellainen. Mä haluisin perhoskoiran, silkkivinttikoiran, pk. collien, pitkäkarvasen kaniinimäyräkoiran, englanninvinttikoiran jnejnejne. Tää lista vois jatkua loputtomiin! 
Ja aijuu, kissakin kelpais


Merrin versio pystyistä korvista… Läppäkorvat!


Hippu taas haaveilee että olisi afgaani…. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti