sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Kehätoimitsijakurssi

"Rankka" viikonloppu takana kehätoimitsijakurssin merkeissä.
Kävin tänä viikonloppun kehätoimarikurssin joka järjestettiin hotelli Cumuluksessa. Paikalla opiskelemassa koiranäyttelymaailman ihmeitä oli päälle kymmenen ihmistä. Itsellä tämä on pitkäaikainen haave, koskaan en ole kurssia bongannut vaikka kuulemma järjestetään joka vuosi tammikuussa täällä satakunnan kennelpiirissä. Nytkin puolivahingossa bongasin ilmoituksen kurssista paikallisen koiraseuran facebook-ryhmästä.

Kurssi oli oikeasti muutenkin mielenkiintoinen. Opin paljon uutta, vaikka näyttelyissä aktiviisesti olenkin käynyt vuodesta 2009.
Kurssin pääosin piti Carita Natunen, puhumassa meille kävi myös ulkomuototuomari Kirsti Louhi, sekä pitkän linjan kehätoimitsija Helena Vallin-Heino. Myös Raine Kienokoski kävi puhumassa.

Eilen istuttiin paikan päällä 9-17 ja tänään 9-16? Loppukoe suoritettiin ja pääsin läpi! Nyt on harjoitteluita edessä kuusi. Ensimmäiseen innoissani laitoin jo kyselyä, josko pääsisi harjoittelemaan. Ensisijainen toive onkin päästä pyörittämään kehää, eli huutelemaan koiria paikalle ja huolehtimaan yleisesä meiningistä yms. Kirjoittavaksi musta ei ole, se todistettiin tänään kun kirjoiteltiin arvosteluita ja mulla jäi jokaisesta puolet pois. Englanniksi kirjoitetusta sain ylös alun "nice puppy" :D Eli toiveena päästä käyttämään ääntä.

Tästä se lähtee, kuuden näyttelyn jälkeen (toivottavasti) ollaan pätevöityneitä kehätoimitsijoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti