maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kevät on täällä taas!

Sieltä se tulee. Lumet on suurin piirtei lähteny joka paikasta pois ja toivon mukaan ne myös pysyy poissa.
Me ei poikkeuksellisesti olla oltu vielä yhdessäkään näyttelyssä tänä vuonna, ja turha niihin nyt on Hippua ilmoakkaan kun siltä toi turkki siihen malliin tippuu ja ja joskus tässä keväällä (varmaan toukokuussa) pitäis olla juoksut. Ja muutamaan kertaan ollaan oltu näytelmissä kun Hipulla on tosiaan ne juoksunsa ollut ja voi sanoa että ei ollut rentouttavimmasta päästä. Ihme kyllä urokset ei oo mikään kerta Hipun juoksuihin ainakaan näkyvästi reagoineet mutta nolottaa siinä itseään ainakin roudata koiraa juoksuhousut jalassa tai housukarvat ponnareilla ja koko ajan saa vahtia ettei ole veressä. Saloon me varmaan mennään kesäkuussa mikäli saan näitä kouluhommia hoideltua pois alta. Raumalle menen tietysti kattomaan, kuvamaan ja kannustamaan borzoikehälle. Ja tietysti tapaamaan tuttuja pitkästä aikaa ;) On mulla ollut vähän haikea fiilis kun on lukenut millon mistäkin näyttelytuloksia ja arvosteluita sekä selaillu kuvia. Eihän me messarin jälkeen olla missään oltu... Mutta jos nyt sitten kesällä pyörähtäis meidänkin näyttelyt käyntiin.


Pääsiäislomalla käytiin äitin, Hipun ja Hasjan kanssa Säkylän harjulla lenkkeilemässä. Venakot pääsi isolle hiekkakuopalle hiukan kruisailemaan ja suttaamaan. Kilometrejä tulu joku 7 km ja on pakko tunnustaa että mulla oli oikeesti kivaa! Pysähdyttiin laavulla syömässä pullaa ja omenoita ja juomaan jämät mehuista jotka oli vielä termarissa jäljellä sillä termari oli repussa ollessan hiukan vuotanut........ Sovittiin äitin kanssa että mennään ensi viikonloppuna uudestaan ja otetaan makkaraa mukaan grillataan jossain laavulla. Jospa kamerakin tulis sitten mukaan ja sais sitten otettua jotain kuviakin todistusaineistoksi. Oli meillä tosin viimeksikin kamera mukana mutta kamerassapa ei ollut akkua.... :)


Ja niin! meinasi unohtua mainita että meidän rakkaat pikku himpulat Hippu ja Hasja täyttivät 26.3. kolme vuotta! ♥ Lahjaksi tylleröt sai molemmat ihan oman pikku kakun. Taas voi todeta jokavuotiseen tapaan että ompas hassua kun nuo on jo kolmen vanhoja...justhan ne meille tuli !


Tässä olis meidän Hasjan juhlallinen synttäri-ilme ! se on vaan yks elämän mahdottomista tehtävistä saada siitä ihan oikeesti edustava kuva :D

Hasja on päässyt myös toimimaan valokuvamallina kun teimme kaverini Katariinan -eli tutummin ihan Kasse vaan- kanssa koulutyötä taiteen ja kulttuurin tunnille. Kasse käytti kameraa ja itse yritin saada tosta top modelista jotain irti. Ensinhän se vaan löntysteli pitkin pihaa ja huokaili mennessään eikä mikään mitä teki saanut sitä innostumaan. Luovuttiin sitten Kassen kanssa toivosta ja oltiin menossa sisälle kun Hasja poistui hetkeksi paikalta ja palasi pikkusen pallon kanssa. Sittenhän sitä vauhtia alkoi löytyä kun sitä palloa heitteli. Loppujen lopuksi saatiin ihan kelvollinen valokuva-sarja ja hiukan vähemmän kelvollisia muita otoksia joita olisi nyt nähtävissä tässä (kaikki kuvat by Katariina Timonen):









Tässä nyt tämä lopullinen sarja mut se nyt näkyy aika pienenä.....


Semmosta täällä Rauman suunnalla nyt! Oikeen kivaa ja toivon mukaan lämmintä kesän odotusta kaikki blogilaiset!

-Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti