torstai 26. huhtikuuta 2012

Aikuinen nainen

Hasja on alottanut toiset juoksunsa! Näköjään se juoksee vain kerran vuodessa, sillä viime juoksut oli viime kesänä ja niitäkin odotettiin kaksi vuotta... Hipulla on tainnut olla kolmet tai neljät juoksut? en nyt ihan varma ole... Hasjaa nyt on kuitenkin kohdannut suuri kriisi sillä juoksut edustaa meillä yleensä juoksuhousujen käyttöä. Ei ne housut koko ajan jalassa ole mutta aina silloin tällöin. Hasjalle tämä on yhtä paha kuin kurapuku, valjaat ja lämpöinen mantteli jota käytetään kovilla pakkasilla. Tarvitaan suurta oveluutta ja uskottavuutta että Hasjan saa huijattua housuihinsa. Jos sitä vastaan kävelee pöksyt jalassa, seuraa u-käännös ja turvaan mennään sohvalle tai sänkyyn ja ylös ei nousta. Joten jos Hasja on liikenteessä, tulee housut selän takana mennä sen luokse ja pitää paikallaan ettei se häivy. Housut jalkaan saatuaan se yleensä seisoskelee paikallaan aikansa ja sitten seuraa kipittelyä miljoonan kilometrin tuntivauhdissa sohvalle turvaan kamalia housuja ja naamalle kärsivä ilme ! On se vaan niin viisas ♥


Rauman näyttely lähestyy ja mua harmittaa kun ei olla itse menossa kehään! Paikan päälle silti varmaaan raahaudun. Toisena päivänä, luultavasti lauantaina, menen ehkä töihin, täytyy nyt ensin vaan saada selvyys yhteen asiaan. Lauantaina olis tarkoitus käydä myös katsomassa pk. collieiden kehää eli suomeksi mennä itkemään kehän laidalle. Suvia on edelleen kauhea ikävä. Yksi ilta lenkillä ollessa vastaan tuli soopeli collie ja itkuhan siinä mulla tuli. Colliekehällä toivon mukaan tapaan myös yhden minulle tärkeän collieharrastajan jota en ole Suvin kuoleman jälkeen nähnyt ♥ Lauantaina menen myös russelikehälle kannustamaan kaveriani Saara-Sofiaa ja hänen russelinarttuaan Lottea. Sunnuntaina sitten on vuorossa borzoit jotka menen tietysti kuvaamaan ja katsomaan. Samalla tavataan taas tuttuja joita ei ole aikoihin nähty. Luvassa on ainakin Marikan ja Anniinan tapaamista!

Kuva tampereelta viime syksynä :---)

2 kommenttia:

 1. Moikka, kun tulet lauantaina russelikehää katsomaan niin kuvaa samalla mun muutkin kasvatit ja koirat :)?

  T. Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos mä vaan mitenkään kerkiän siinä sen aikaa olemaan, kun voi olla että oon töissä tai kotona pennun kanssa mut mä kuvaan kyllä jos mitenkään mahdollista :)

   Poista