keskiviikko 10. elokuuta 2011

Sairastuvalta hyvää päivää

Joo tosiaan otsikkokin jo sen kertoo että meillä ollaan hiukan fyysisesti loukkaantuneita. Ei mitenkään vakavasti, mutta jotenkin nämä kaikki tuntuu osuvan samaan paikkaan. Ja mitä enemmän koiria, sitä enemmän haavereita sattuu ja on, se vaan on totuus. Hasjaa vaivaa tuo keväällä toistamiseen amputoitu varvas, pysähtelee lenkeillä eikä oikeen jaksa kävellä. Toisaalta välillä mietitään filmaako tuo nyt vai ei.. Niin tai näin, aina ei halua kävellä.
Milli...Noh, se nyt on muutenkin mun näkökulmasta aina jotenkin outo mutta kai siinäkin sitten on jotain kun se nuolee koko ajan esim. omia jalkojaan mutta missään ei näy mitään. Muutenkin lussuttaa joka paikkaa ja koko ajan.
Suvia taas taitaa vaivata vanhuus. Takapää heittää kun nousee ylös mutta kyllä se siitä lähtee aina ihan hyvin kuitenkin jatkamaan. Myös tassut raapii ikävästi asfalttiin jos kauan kävelee tiellä, siksi käydäänkin lähinnä vain metsässä. Tämän lisäksi siltä puuttuu kynnen vierestä toisesta etutassusta pala.. sitä on nyt tässä desinfioitu ja putsailtu ja pelätty verenmyrkytystä jne. Taitaa koiraakin hiukan vaivata kun yrittää nuolla koko ajan. Kyllä se tosta sitten taas paranee:)


Eli suomeksi tällä sairastuvalla on vain yksi terve kaveri tällä hetkellä ja se on Hippu-nappi, joka lähtee sunnuntaina kehäilemään Turkuun. Aikaisemissa kirjoituksissa oon tosiaan maininnut että esitän myös Hannelen Magecin... Turussa tavataan taas paljon tuttuja ja yksi uusikin tuttavuus olisi tarkoitus treffata afgaanikehän puolelta ;)
Huomenna ajellaan taas harjavaltaan maastoharkkoihin. Siellä treffataan ainakin Marikaa ja Margitia + heidän vinttinsä. Toivotaan että Hippu ei nyt itseään siellä sitten teloisi, se vaan tuntuu sopivan hyvin tähän sairastupa-kuvioon.... :D

Hippu pitäisi pestä,harjata ja puunata taas tässä mutta kahtellaan koska kerkeen, on tässä vikalla viikolla sen verran ohjelmaa, mutta enköhän mä senkin saa hoidettua.

Muutama kuva meidän uimareissuilta

Ja sitten yksi "ylimääräinen" kuva vahtikoirasta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti