maanantai 1. elokuuta 2011

Koiruuksia

Heinäkuu oli ja meni. Heinäkuussa tosiaan käytiin kaksissa virallisissa näytelmissä, Karjaalla ja Helsingissä, ja yksikssä mätsäreissä Eurassa, josta tuloksena SIN2. Samalla onnellinen omistaja tapasi tulevan opiskelukaverinsa. Omistaja tosiaan aloittaa merkonomi-opinnot kahden viikon päästä :) Vielä kuitenkin lomaillaan. Ollaan käyty muutaman kerran äitin ja koirien (yleensä Hipun ja Hasjan) kanssa maanpään nokassa uimassa. Pari viikkoa sitten ehdittiin uimapaikalle ja Hippu ja Hasja ehti raahata mua perässään muutaman metrin, osui täydellinen ukonilma päänpäälle. Ihan kauheaa ryminää ja salamointia. Mä juoksin Hipun kanssa parikyt metriä ihan täysillä autolle, mutta silti olin ihan märkä kun autoon asti päästiin. No, kesäsade vaan virkistää ;) Viimeksi oltiin uimassa niin että mukana oli Hippu ja Suvi ja mäkin uin ekaa kertaa koko kesänä:D Suvi kun lähti messiin uimaan se ui ensin mun ylitse niin että kynnet raapi selkää ja jalkoja ja sen jälkeen kääntyi mun eteen. Hyvä pelastuskoira kun yrittää hukuttaa.

Viime viikolla käytiin Lännen vinttikoirien sprintti-illassa Harjavallassa. Hippu oli vaan mukana juoksemassa ja messiin lähti myös serkkuni Maria ja miehensä Jarkko joka kuvasi Hipun juoksut, seka heidän koiransa kääpiöpinseri Nyyti ja Whippet-pentu Spotti. Harjavallassa tavattiin myös Marikaa ja Margitia ja heidän whippettejä ja borzoitaan :) Hippu juoksi kaksi vetoa, matka oli 100 metriä. Ekasta vedosta otettiin aika, joka oli Hipulla 7.305 ja nopeutta oli 49,3 km/h. Hippu sijoittui yhdeksänneksi, isoja koiria juoksi 24. Ehkä meillekin joku maastojuoksu-ura tästä vielä lähtee... Toinen veto otettiin ihan muuten vaan ja Hippu juoksi senkin mallikelpoisesti. Juoksujen jälkeen käytiin mettässä kävelemässä Äitin, Marian, Jarkon ja koirien kanssa. Hippu sai mettässäkin vetää vielä yhden spurtin.





Pori kv:ssa kävin viikonloppuna kuvaamassa venakot ja tapaamassa tuttuja. Kiitos taas seurasta mm. Marika, Anniina, Paula, Noora ja Tanja :)
Borzoiden tulokset porista:

PU1 CACIB Of Golden-west Hearty Taifun
PU2 vara-cacib Rajalinjan Flash Thowra
PU3 Rajalinjan Halis
PU4 VSP-vet Tarijemiran Boldarjeff
PN1 CACIB VSP Tarijemiran Enitja
PN2 vara-cacib ROP-vet Tarijemiran Beresina
PN3 SERT--> FI MVA Polongain Oljakova


Kaverini Marika Elomaan borzoi Lara ja joku italiaano :)


ROP of Golden-West Hearty Taifun VSP Tarijemiran Enitja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti