maanantai 13. kesäkuuta 2011

SBK:n 35-vuotis juhlaerkkari

11.6 vietettiin koko päivä Mustialassa Suomen borzoiklubin 35-vuotis juhlaerikoisnäyttelyssä. Sääksi osui jumalaton helle, noin +30 astetta. Välillä tuntui että koko touhu oli yhtä tuskaa. Mukanamme meillä oli tavalliseen tapaan Hippu ja nyt mukaan pääsi myös Hasja, joka oli ilmottuna turstiluokkaan.
Erkkarin avasi turistiluokka, ensin urokset, sitten nartut. Nartuissa oli kolme narttua. Tuomarina meillä oli Isosta-Brittaniasta Don Foran, joka kasvattaa tahollaan borzoita (Kennel Donskoi). Foran oli mukava ja kohteli koiria erittäin hyvin. Hasjalla meni pupu pöksyyn kun mentiin takapäähän katsomaan mutta liikkui kuitenkin tavoistaan poiketen hienosti ja seisoi vielä paremmin.
Hasjasta tuli turistinarttujen KAKKONEN! :) Täten voin sanoa olevani tyttösestä erittäin ylpeä!
Kun Hasjan kehä loppu olin jo ihan hiestä märkä sillä tuomari juoksutti paljon. Olin jo päässyt istumaan ja ihmettelemään kun Marika Elomaa tuli kysymään ehdinkö viedä hänen juniori-narttunsa Laran (Marosnaje Anastasija Ljuba) kehään. Eikun tuolista ylös ja taas kehään hikoilemaan. Lara oli ihana esittää, oli kuin ei olisi huomannut että ihminen hihnan päässä vaihtui...;) Tosi kiva tyttönen kaiken kaikkiaan. Esitin Laran aluksi mutta Marika ehti viemään tyttösensä yksilöarvosteluun.
Siinä sitten istuskeltiin hyvän aikaa kunnnes valionartut alkoivat. Hippu esiintyi tapansa mukaan todella hienosti, mutta Foran totesi että liikkeissä on jotain vikaa. Vikaa, mitäs se tarkoittaa, en tiedä. Hippu sai EH:n ja kutsun paras pää-kilpailuun jonka takia saatiin istua näyttelypaikalla loppuun asti. Paras pää-kilpailussa ei menestystä tullut.
Muutoin paikalla tavattiin taas tuttuja ja päästiin ihastelemaan Marikan whippet pentuja Adoa ja Unnaa. Aivan älyttömän ihania! Haluan whippetin....;)
Äiti myös tilasi Hipulle uuden kaulapannan jonka pitäisi saapua postissa piakkoin.

Päivä oli mukava, kuuma, suorastaan hikinen ja tuskainen mutta silti jäi kiva fiilis. Ensi vuonna uudestaan! Kuvia ei ole, äiti ei ottanut. Saas nähdä löydänkö jonkun jolla olisi kuvia neideistä...

Seija Piippo lähetti ystävällisesti Hasjasta kuvan:

Kiitos Seija! :)

-jenni-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti