perjantai 3. kesäkuuta 2011

kuulumisia

Joo no päivittely nyt sitten jäänyt on hyvin retuperälle, kiitos toimivan googlen tilipalvelun jonka kanssa on tässä tapeltu... :@ No mutta pääasia että nyt toimii ja voidaankin jakaa hiukan kuulumisia!

Tosiaan Rauma Show 2011 oli jo muutama viikko sitten. Tuomarinamme oli tosiaan kreikkalainen Maria Dekaristou joka taisi kaikille koirille antaa ERI:n ja SA:n?! Valionartuissa oli kolme koiraa; Hippu ja kaksi muuta. Hippu sai ERI:n ja SA:n ja oli valioluokan kolmas ja PN3! Urosten voittaja oli Marosnaje Aifal Aristovul joka myöhemmin raivasi tiensä ROP ja VSP kehässä VSP:ksi! ROP oli upea ja kauan ihailemani Japejukan kielletytleikit. ROP-juniori oli Marosnaje Aleksandr Ahotnik.
Mukava päivä kaikin tavoin. Hipun arvostelu:
"Very nice dog. Very beautiful head. Correct neck & topline &longht of tail. Wellsprung. Deep chest. Nice angulations. Nice coat. Moves _____? and powerful with steps near to the ground"

Helsingissä olimme viikko Rauman näyttelyn jälkeen. Hesassa viihdyimme koko viikonlopun. Lauantaina käytiin kehävisiitillä saaden ERI:n SA:n sekä PN3 jälleen:) Hipun kanssa valioissa oli vain yksi narttu joka valittiin myös ROP-koiraksi (Ailica's Giselle) VSP oli Rajalinjan Halis. Tuomarina oli Nick Bryce-Smith Isosta-Brittaniasta. Tuomari tykkäsi selkeästi hyvin liikkuvista koirista, ja koirista joissa on hiukan väriä. Hipun arvostelu oli muuten hieno, hiukan tuli sanomista hieman ahtaista liikkeistä. Arvostelua en edes viitsi laittaa sillä en saa selvää arvostelusta...
Näyttelyn jälkeen mentiin siskon kanssa loppupäiväksi lintsille ja sunnuntaina käytiin kävelemässä salkkari-maisemissa ja äitin kanssa kävin shoppauskierroksella!

Nyt täällä on kesä ihan kokonaan, ulkona on suurimmaksi osaksi ihanan lämmintä ja ihanaa! Mulla alkoi tänään kesäloma, joten Hipun kanssa pääsen hoitamaan taas melkein kaikki aamulenkit. Joskin maanantaina alkavat työt rajoittavat hiukan... Ensi viikolla on Mustialassa borzoiden erikoisnäyttely johon meiltä lähtee molemmat tytöt. Hasja oli ilmoitettu viime vuonnakin mutta loukkasi jalkansa juuri ennen näyttelyä. Parempi onni ehkä tällä kerralla;)

Laitan tähän loppuun nyt kuvan itsestäni ja ihanasta kultahipustani<3:


-jenni-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti