sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Syksykuulumisia

Onpas tämä blogin kirjoittaminen jäänyt.. No asia korjataan nyt!
Syksy on nyt tullut ja samalla siinä välissä on parit näyttelyt ollut ja niistä olisi seuraavanlaisia tuloksia:

Raisio 15.8.2010 ERI JUK2
Tervakoski KV 28.8.2010 ERI JUK1 PN2 SER
Tampere RN 5.9.2010 ERI JUK2
Porvoo 12.9.2010 HYL

Että tollasta vähän laidasta laitaan tuloksia :) Saatiin neljäs SERTi ja sitten tuo ensimmäinen hylätty ! HYL tuli noista alakulmureista jotka osuvat hiukan tuohon yläikeneen. Hylätyn antoi Markku Mähönen joka muuten kuitenkin antoi todella hyvän arvostelun. Ei me lannistuta! Nyt ollaan parin viikon päästä lähdössä Lahteen näyttelyyn ja marraskuun alussa olis luvassa Jyväskylän KV jossa olis suunnitelmissa tavata kasvattajaakin ekaa kertaa sen jälkeen kun on neidit meille tulleet :) Ja sitten on vielä tuo joulukuun Messari!

Muuten täälllä elellään syksyistä aikaa. Jotain lumentapaista täällä sateli edellispäivänä hiukan mutta suli kyllä sitten samantien pois. Ja kun lehdet tippuu maahan ni vauhdissa on pari sekoilevaa venakkotyttöä jotka niiiiiiiiin kovasti tahtoisivat jahdata niitä!
Hippu kärsii ilmeisesti leikkikaverin puutteesta kun lenkillä yrittää vähän jokaista vastaantulijaa haastaa leikkimään. Mutta varsinkin nämä pikku koirat ei innostu kun tollanen jättiläinen hyppii tasajalkaa eteen ja pitää sellasta outoa mörinää.. Tänään kylläkin saatiin aamulla vähän riehua yhden irlanninsetterin kanssa ja siitähän tämä leijaili!

Laitan tähän nyt muutamat kuvat mitä tässä ollaan saatu otettua:
ÄITIIII !

Kuvia pistän lisää sitten joskus:)

Hyvää syksyä kaikille blogilaisille!
-Jenni ja karvakuonot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti