lauantai 4. elokuuta 2012

Teille! +erkkarikuvia


Ajattelin nyt sitten lisäillä tänne blogin puolellekin muutaman kuvan viime viikonlopun erkkarista. Kaikki kuvat on ottanut Ella Niinstö.



                                      



                                      


                                             
                                                             
                                                            Zatravin Dina JUN ERI

                                    
                                                     Hatsina Jantarnaja Luna AVO ERI3 SA




                                                                 
                                                       Hatsinan kasvattajaryhmä

Sen verra voisin tähän loppuun vielä omiani jaaritella, vaikka tämänkin olen sanonut sata kertaa ennenkin, en ole varma että olenko sen täällä blogissa tehnyt, mutta varmasti borzoiväki tietää tämän kyllä ;--). Eli: olen nyt vasta pari vuotta, kolmas vuosi menossa, harrastanut aktiivisesti näitä näyttelyjuttuja ja vielä tietyn rodun parissa. Olen vielä aika tuore borzoiharrastaja, mutta silti kaikki kehien laidoilla tapaamani ihmiset ovat olleet superihania minua ja koiriani kohtaan, kiitos siitä ♥ Kyllähän jo ihmiset minut tunnistaa, tulee juttelemaan ja tervehtii, mikä on tosi ihanaa. Usein tapaan näyttelyissä uusia kivoja ihmisiä ja se on yksi tämän harrastuksen parhaista puolista. On ihanaa kun edes silloin tällöin pääsee juttelemaan aiheesta (koirista siis ;) ) josta itse on kiinnostunut, ihmisten kanssa jotka ovat ihan aidosti vähintää yhtä kiinnostuneita. Eihän me nyt mitään supermegamahtavia tuloksia erkkarissakaan tehty, mutta silti voin sanoa että päivä oli tähän mennessä yksi tämän vuoden parhaista ja iso kiitos siitä kuuluu ihmisille ja koirille joiden kanssa sen päivän vietin!
Ja mitä tulee sitten ihan siihen itse näyttelykehissä juoksimiseen... se on todella kivaa! Se kuulostaa omissa korvissakin tyhmältä kun sanoo " joo-o siellä mä taas kolmenkymmenen asteen helteessä koko päivän seisoin,seisoin,seisoin ja seisoin ja pari kertaa juoksin ympyrän, mutta silti mä nautin siitä oikeasti" . :D Mua on nyt harmittanut aika paljon kun ei tän vuoden puolella olla käyty nyt kun vasta kahdessa näyttelyssä oman koiran kanssa ja alkuvuodesta kävin turistina Marikan kyydillä Turku KV:ssä. Toivottavasti tosta kakarasta tulis ees sen verran mallikelposen mallinen ja olonen että se mahdollistais tän harrastuksen jatkumisen, sillä tämä on jotain, mitä en muuhun vaihtaisi, eikä tätä ikinä tule yksikään kaverini koulusta tai muualta ymmärtämään täysin, ellei koe sitä itse ja pidä siitä oikeasti, tämän ymmärtää vain toiset yhtä "sekopäiset" ihmiset kuin minä itse!

Toivottavasti tosta joku sai tolkkua?! Yritin pukea taas ajatukset sanoiksi ehkä hiukan laihoin tuloksin, mutta ajatushan on tärkein. Haluan vielä kerran kiittä teitä, kaikki borzoikehien laidalla tapaamani ihmiset, pidetään jatkossakin yhteyttä, tavataan näyttelyissä ja kiitos kun olette ottaneet minut ja venakkoni niin hyvin vastaan vaikka aika vanhoja naamoja mekin kehien laidalla alamme jo olla (:

Näihin kuviin ja tunnelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti