keskiviikko 9. toukokuuta 2012

hihnahirmu.... emmää


Tuossa yllä nyt jotain kuvei mitä ollaan tässä otettu.

Koirat on alkanu pikkuhiljaa tottumaan toisiinsa (siis nuo kolme "isoa" ja sitten tuo yksi "pieni"). Hippu ei vielä ole ihan varma kantsiiko Merrin kanssa olla sydänystäviä mutta Hasjaa ja Milliä pentu seuraa kun hai laivaa aina silloin tällöin.
Hihnassa opetellaan nyt kulkemaan ja se sujuu sitten vaihtelevalla menestyksellä. Metsässä Merri kulkee huomattavasti paremmin ja irtikin se on pariin otteeseen saanut olla, mutta tiellä kävely onkin sitten jo ihan eri asia. Merri tekee stoppeja ihan äkkivarmatta ja sitä saa sitten houkutella välillä oikein olankin takaa jotta sen saa liikkeelle. Esimerkkina loistava stoppipaikka maanantaina kun oltiin äitin ja Merrin kanssa kaupungilla kun äiti haki Merrille vakuutukset kuntoon ja odottelin siinä sitten Merri-Mörrin kanssa Fennian toimiston lähellä. Välillä istuskeltiin ja kateltiin ja sitten taas pentu halusi liikkua. Annoin sen itse päättää millon istutaan ja millon liikutaan. En sitten tän jutun järkevyydestä mene takuuseen kun Merri sitten halusi taas lähteä hiukan kävelemään, se lähti menemään tien yli ja lähdin sit itsekin perässä kun mistään ei tullut autoja. Jep, bueno ajatus, sillä vieresestä pihasta lähti auto ja Merri siitä sitten vissiin hermostui ja löi stopin päälle ja istahti keskelle autotietä EIKÄ liikkunut. Kiva pentu. Nappasin sen sitten syliin ja kipittelin ties toiselle puolelle missä sitten se stoppivaihde jatkui mutta ei sen niin väliä kunhan ei autotiellä istuta : D Mutta päivä kerrallaan, mä toivon että vielä tuo pentukin oppii hihnassa kulkemaan! Eikä sillä nyt mikään tulipalokiire ole, toiset rokotukset Merrillä on vasta kesäkuun alussa joten eipä me juuri missään käydäkkään. Kunhan heinäkuuhun mennessä alkaisi tuo kävely sujumaan koska sinne olen suunnitellut Merrille ekaa kehävisiittiä borzoiden erkkariin pikkupentu luokkaan : ). Erkkari on Valkeakoskella joten myös tuo autoilupuoli ols hyvä saada kuntoon....

Autoilusta tuli mieleen että lapsemme on lausunut ekat sanansa! :DD Oltiin tulossa autolla kaupungista tiistaina kun oltiin vuorostaan oltu tokkmannin pihassa istuskelemassa ja oltiin menossa mettään käymään ja Merrihän ei tunnetusti vielä oikee handlaa tuota autossa matkustusta ja nytkin se sitten ruikutti melkein koko matkan ja yhtäkkii me äitin kanssa tajuttiin et ihan ku se huutais et: "EMMÄÄ EMMÄÄ" :DDD tuota kuunneltiin jonkun aikaa ja oltiin sit molemmat yhtä mieltä siitä et joo-o kyllä se vaan niin sanoo. Meidän koira puhuu! ;) only in my dreams mutta kuitenkin.

Sellasta tällä kertaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti