tiistai 27. syyskuuta 2011

Ryhmis ja suomen vinttikoiraliiton juhlanäyttely

17. ja 18.9.2011 oli tampereella näyttelyt molemmille päiville. Osallistuttiin ekaa kertaa kaksipäiväisissä zembaloissa molemmille päiville ja hyvinhän ´Hippu jaksoi. Viikonloppuna tuli esitettyä myös pari muutakin venakkoa. Lauantaina ja sunnuntaina esitin yhtä lemppariborzoitani Sergejtä (Fi & LV CH EuJW`06 FiJW´06 Mogilnikov ". Sunnuntaina pyörähdin kehässä myös narttujen pentuluokassa pikkuisen Darian (Zatravin Daria) kanssa. Sergej sai molempina päivinä ERI:n ja Daria oli pentuluokan kolmas.

Lauantaina arvosteli portugalilainen Joâa de Paula Bess. Hippu esiintyi ihan nätisti, jostain syystä väisti hiukan tuomaria ja liikkeessä alkoi ontumaan. Siitä huolimatta ERI me saatiin mutta pudottiin sitten leikistä pois.

Sunnuntaina arvosteli venäläinen Lyudmila Tchistiakov, joka oli todella mukava ja asiallinen tuomari. Antoi pitkät ja kattavat arvostelut. Hippu sai EH:n, kiitos kuuluu hampaille. Siitä huolimatta jäi kyllä päivästä hyvä mieli.
Arvostelua laitan myöhemmin...

Tavattiin myös kasvattajaa ja Hipun ja Hasjan äitiä Desnajaa (Rajalinjan Chudesnaja). Oli kyllä mukava nähdä heitäkin pitkästä aikaa:)

Kiitos jälleen kehänlaitaseurasta mm. Jyrki,Marika, Liina,Päivikki ja Christa!


Fi & LV CH EuJW`06 FiJW´06 Mogilnikov


Zatravin Daria


FI MVA Vilpertin Hizer
(c)Marika Elomaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti