maanantai 4. heinäkuuta 2011

Karjaa 3.7.2011

Sunnuntaina lähdettiin aamulla kahdeksan jälkeen ajelemaan kohti Karjaata tutulla kokoonpanolla eli äiti, minä ja Hippu. Reissussa mielenkiintoista että en tiennyt pätkääkään missä sijaitsee Karjaa! Onneksi mukana oli äiti ja navigaattori, vaikka siitäkin huolimatta äiti ajoi kääntyi otteeseen hiukan liian aikaisin.
Päivä oli ihan mielettömän kuuma, hikinen ja paikoitellen tuskainen. Kun tuolista nousi ylös oli selkä ihan hikinen ja märkä.
Paikalle oli ilmottu 11 borzoita, joista 10 oli paikalla. Valionarttuja oli 2; Hippu ja Rainmaker Julia. Tuomarina oli Branislav Rajic, Sloveniasta.
Meinasin joutua kehään Pulkkisen Sarin valio uroksen Toivon kanssa, mutta Sari selviytyi kehään itse.
Heti meidän luokan alkuun tuomari kämmäsi. Hän luuli että olimme edellisestä luokasta (avoimet) ja sijoitti meidät heti. Kehäsihteeri oikaisi tuomarin virheen ja selvisi että tuomari oli luullut avointa luokkaa valioluokaksi. Pistetään tämä helteen piikkiin ;)
Tuomari antoi sitten arvostelun meille ja Hippu sai ERI:n ja luokkavoiton ensimmäistä kertaa valioluokassa! Myös SA tuli kaupan päälle. PN kehässä tuomari otti yhteisliikkeet Hipulta ja avoimen voittajalta ja sijoitti meidät ykkösiksi!! Jee! Hippu oli siis toista kertaa paras narttu! ROP-kehässä vastasamme oli urosten voittaja Rainmaker Jashin. Tuomari arpoi ja mietti ja lopulta ojensi puna-keltaisen ROP-ruusukkeen... MINULLE! Ihan huikea fiilis oli kun voitto tuli toista kertaa kotiin!!
Ryhmissä ei enää pärjätty mutta mukava ja mahtava päivä takana! Näyttelypaikalta lähdettyämme käväistiin Fiskarsin rukiissa ottamassa kuvia.

Mahtava päivä oli, ensi viikolla lähtö on Helsinkiin kartano weekendin ryhmänäyttelyyn! :)


VSP Rainmaker Jashin ROP Vilpertin Hizer

-jenni-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti