tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kukaan ei ole yhtä iloinen näkemisestäsi kuin koirasi. Vaikka olisit ollut poissa kaksi minuuttia.

Lauantaina me lähdetään taas tien päälle ja näyttelyyn! Kaarinassa on ryhmis ja sinne olis ilmottu 41 borzoita ja tuomarina meillä olis englantilainen Linda Worthy. Hippu on kylläkin taas sopivasti onnistunut tiputtamaan kaikki karvansa ja tänään olis vielä pesu edessä joten viimeistään sillon ne kaikki karvat on lähtenyt... Mutta ei me masennuta, viime kesänä neitokaiselta puuttui myös kaikki karvat ja silloin oli kaiken lisäksi meillä ihan tosi paljon näyttelyitä mutta silti esim. Helsingissä Iippa oli PN2, SERT ja ROP-juniori :) Joten tuskimpa tuo karvanlähtö haittaa pahemmin.. Ja toisaalta hyvä että pudottaa ne karvansa nyt, niin voi kasvattaa ne tonne huhtikuulle ja toukokuulle takaisin, sillon olis luvassa viimosen SERTin metsästystä Vaasassa, Tampereella, Raumalla ja Helsingissä ainakin. Viime vuonna tuohon aikaan Hipulla ainakin oli tositosi hieno turkki ja toivottavasti se kasvattaa sen nyt yhtä hienoksi samalle ajankohdalle. Juoksujen pitäisi olla huhtikuun loppupuolella ja se ainakin saa turkin kasvamaan upeaksi!

Hippu pääsi tuossa yksi päivä vähän rallia vetämään Chiara-labbiken kanssa tuossa meidän pihalla. Samalla tuli todistettua että kyllä se labbiskin juosta osaa. Chiara itseasiassa sai Hipun kiinni lopulta jossain kurvissa ja jostain syystä (ilmeisesti ego koki kolauksen) Hippu lakkasi kokonaan leikkimästä siinä vaiheessa...

Tänään oltiin kaupungilla katselemassa ihmisiä ja muita koiria. Käytiin lemmikieläinliike Ilonaiheessa ostamassa Hipulle krokotiili iltaherkuksi (siis sellainen krokotiilin muotoinen luu:D)! Tietysti meidän tuurilla Ilonaiheessa oli joku kanipäivä ja keskellä liikkeen lattiaa iso kaniaitaus täynnä kaneja... Hippu katseli niitä siinä kiltisti silmät tapillaan ja ihan paikallaan. Meni maahan kun käski ja katseli vaan rauhassa niitä kaneja. Kunnes...liikkeen myyjä tuli ihailemaan rauman kahdesta borzoista sitä toista eli Hippua ja erehtyi menemään kaniaitauksen eteen. Hippu alkoi huutaa kuin sumutorvi ja kuikkimaan myyjän ohi. Siinä myyjä vähän ihmetteli että mikä tuli ja siirtyi siinä sivulle ja kanihäkki tuli näkyviin. Ja koirakin hiljeni kuin seinään. Meni vaan makuulle taas ja jatkoi kanien tarkkailua. Kun mentiin maksmaan yritys oli kova että pääsisi ihailemaan(maistamaan)kaniparkoja vähän lähempää mutta sain sen siitä sitten raahattua ohi. Kun Hippu huomasi että herkut nostettiin tiskille niin siinä unohtui puput ja rovettiin tekemään kiipeily-yritystä pöydälle. Ehti nousta takatassuilleen mutta sain sen siitä alas ja käytännössä juostiin ulos. Niin että tervemenoa namihullun koiran kanssa kauppaan, mielellään kanipäiville ja vielä vinttikoiran kanssa! Varmasti mukava,helppo ja rentouttava käynti eikä ollenkaan nolo :--)

Ei mulla nyt muuta ADIOS!

-jenni-


pupu♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti