maanantai 19. heinäkuuta 2010

Turilas ja Jäärä

Oltiin eilen Mäntsälässä näyttelyssä. Reissuun lähdettiin jo Lauantaina. Ajettiin Loviisaan hakemaan mun sisko ja Suvi leiriltä ja ajettiin pikavisiitille Helsinkiin ja käytiin työntämässä ne junaan joka vei ne Turkuun josta isäni kävi hakemassa heidät. Äitin ja Hipun kanssa jatkettiin matkaa Vantaalle jonne selvittiin navigaattorin urpoilusta huolimatta ihan hyvin. Huoneessa oli laitettuna kolme sänkyä vaikka oltiinkin varattu huone vain kahdelle. Kai se sänky sitten oli Hipulle :D. Pöydälle oli pistetty kolme well done- tikkua koiraa varten, vaikka yleensä pöydällä on karkkeja tai jotain ihmisille ja pöydällä oli kaiken lisäksi lappu jossa luki "tervetuloa hauvahotelliin" . Sitten kun Hippu vielä kiipesi sille laitettuun sänkyyn nukkumaan niin repesin lopullisesti. Illalla käytiin kävelemässä hiukan kaupungissa ja sitten mentiin huoneeseen keräilemään voimia seuraavaan päivään.
Aamulla lähdettiin kohti Mäntsälää. Sää oli aurinkoinen ja helteinen ja auto oli täynnä tavaraa. Näyttelyalueen portilla katoin luettelosta että ilmotettuna 4 juniorinarttua ja kaiken lisäksi nuortenluokkaan oli ilmoitettu Hipun ja Hasjan sisko Vilpertin Harnelija! Oli kyllä ihana nähdä Harnelija-neitokainen joka oli todella kaunis ja siro ♥ Hippu sai ERI:n ja kaikista neljästä nartusta vain Hippu ja yksi toinen narttu sai ERI:n. Hippu oli kilpailuluokan toinen ja parhaan nartun valinnassa Hippu oli myös toinen ja sai vara-sertin:) Nyt meillä on sitten kotona "vara-valio" niinkuin naapurin Miia sanoo heidän koirastaan :D Tuomarina meillä oli intialainen Philip John. Tässä olisi Hipun arvostelu:

"Quite nice, well put together, good topline, well angulated front and back, moves well"

Muuten täällä ollaan ihan jees. Milli on jo parantunut, sen poski jouduttiin tikkaamaan, mutta tikit on jo poissa ja Millikin ihan oma sekava itsensä jälleen:D Oltiin tossa ottamassa jo hiukan etukäteen rippikuvia mutta niitä ei kyllä vielä voi julkaista, ei niistä kyllä mitään tullutkaan:DD Hasja vaan makasi pusikossa ja sieltä saatiinkin hauska kuva siitä kun se siellä niin söpöili ♥
Lempinimekseen tytöt ovat saaneet Turilas ja Jäärä. Hippu on Turilas kun se jahtaa tuolla ulkona kaikenmaailman öttiäisiä ja duunailee milloin mitäkin. Hasja taas on niin Jäärä niin Jäärä kun se makaa sohvalla eikä suostu liikkumaan minnekkään. Sellaista se noiden kanssa on.

Vähän kuvia:


Hipun luksussänky


Korvastyle


NäyttelyfiilistMatotautinen

Lauantaina ollaan taas lähdössä tien päälle kun auton nokka suunnataan kohti helsinkiä taas yhteen näyttelyyn!
Lämmintä heinäkuun jatkoa!

-Jenni ja koiruudet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti