torstai 10. kesäkuuta 2010

ROP-JUNIORI

On taas hiukan päivitely jäänyt... Mutta ei se mitään, nyt vaan olisi juttua oikeen kunnolla.

Alotetaanpa meidän Helsingin reissusta. Oltiin tossa toukokuun lopulla Helsingssä aptus showssa tollasella yhdenyön extreme matkalla. Mukana oli koirista Hippu ja kaksujalkaisina mukana oli mun lisäksi äitini ja kaverini Noora, jolle tuotaisiin näyttelypaikalle handlattava koira. Meidän kehäthän oli siis sunnuntaina, mutta reissuun lähdettiin jo lauantai aamulla siinä kahdeksan jälkeen. Kamaa oli ihan kivasti jo kotipihasta lähdettäessä ja sitten piti saada takapenkille kaikkien kassien ja häkkien joukkoon mahtumaan Noora ja Nooran tavarat. Kyllähän se noora hoikkana tyttönä sinne hyvin mahtui ;) Ajeltiin nelisen tuntia helsinkiin päin, välissä käytiin tankkaamassa ABC lla ja autossa oli ihan h*mmetin kuuma. Helsingissä me sitten majoittauduttiin hotelli Pasilan ylimpään kerrokseen ja onnistuttiin sitten mahtumaan tavaroinemme sisään,joskin sisälle piti mennä kolme kertaa kun tuon hissin ovien kanssa oli hiukan probleemaa. Hippu käyttäytyi kuin olisi aina asunut hotellissa! Meidän huone oli aika pieni, odotettiin isompaa kun se oli. Heitettiin tavarat huoneseen ja vauhdettiin vaatteet ja lähdettiin ratikalla Helsingin kauppatorille. Voin kertoa että Borzoi ratikassa on aika huono, tila meinaa loppua ainakin koiralta. Ymmärtäähän sen että noin iso tyttö olisi keskellä käytävää mielummin, mutta se ei nyt Hipun harmiksi onnistunut... Kauppatorilla ostettiin liput lauttaan joka veisi meidät suomenlinnaan. Oltiin torilla kahdelta ja lautta lähtisi kolmelta. Viisi minuuttia myöhemmmin löydettiin sitten lautta joka olisi lähtenyt heti... Annettiin Hippu äidille ja lähdettiin Nooran kanssa katseleen toria ja ostettiin jätskit.
Käynti suomenlinnassa oli ihan sivistävä:D Saatiin hipusta upeita kuvia ja lautalla se vain nukkui ja oli niiiiin kultainen että teki ihan mieli halia sitä koko ajan! Takaisin kun tultiin kauppatorille ehdittiin hyvin ratikkaan ja sitten alkoi sade ja ukkonen. Hotellille päästiin niin ukkonen oli ihan pään päällä.
Illalla käytiin Nooran kanssa katsastamassa hieno koirapuisto ja löydettiin joku hieno heppatallikin. Illalla keiteltiin tazzaa ja katseltiin ikkunasta ulos:DD
Aamulla sitten käytiin aamupalalla ja sitten lähdettiin näyttelypaikalle. Meidän kehät oli vierekkäin joten saatiin tavarat samaan kasaan. Siinä odoteltiin Nooran handlattavaksi tulevaa Kleinspitziä Retua joka on siis Nooran oman kleinin Ronjan veli. Nooran kehä oli siinä kahdentoista korvilla ja Retu oli ainoa valkoinen kleini. Noorapa esittti Retun sitten valioksi ja siinä sitten vähän kehällä biletettiin;)) Hipun kehä oli vasta joskus kahden jälkeen, tuomarina Alankomaista Roel van Veen-Keur. Hippu sai ERI:n, oli JUK1, PN4 ja sai vara-sertin. Hippu oli myös ROP-juniori, eli nyt Hippu pääsisi ekaa kertaa isoon keään, jossa ei kuitenkaan sijoituksia tullut,mutta kyllä olin tyytyväinen!! Näyttelyreissu meni siis loistavasti! Kiitos Nooralle ja äitille seurasta! Eckerö seuraavaksi?
Kuvia laitan myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti